Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przypomnialybyscie mezowi o urodzinach ex zony?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz nigdy nie pamieta żadnych dat, zawsze mu przypominam wlacznie z datami ur.jego mamy, taty itd. Chcac nie chca ze mam do tego pamiec wiem kiedy ma jego byla, ale jakos nigdy nie przemoglam sie by mu przypomniec.. oni stosunki maja poprawne ze względu na dziecko, ale nam probowala mieszac w zwiazku. sama przysylala mu swego czasu zyczenia.

Gość gość
Ja zawsze wysylam życzenia byłemu mężowi i on mi też. Po prostu zwykły, miły i kulturalny gest i tyle.

Gość gość
Oczywiscie ze mily gest ale przez to ze nie daze jej sympatia nie chcialam zeby ona sobie myslala ze on o niej pamieta.

Gość gość
pytanie po co?

Gość gość
17:33 i to jest dobre pytanie!

Gość gość
Moze to dziecinne ale ja mam satysfakcje ze ona nigdy nie dostala zyczen na ur.od niego, nawet wtedy gdy udawala po rozwodzie jego "kolezanke", wyrozumiala i fajna tylko po to by wydobyc jak najwiecej informacji o naszym zyciu i wykorzystac przeciw nam, albo nas obgadywac. Dlatego nie przypominam.. niech na swiadomosc ze jest juz nikim dla niego.

Gość gość
twojego malzonka nie stac na kalendarz?

Gość gość
Kalendarz wisi w przedpokoju;) sa zaznaczone daty ur.naszych najblizszych:) moj maz jednak nie przywiozuje wagi do dat wiec i tak często mu przypominam.

Gość gość
a telefon ma? no to niech sobie wstuka razem z przypomnieniami - cóż prostszego!

Gość gość
Ale tu nie chodzi o przypominanie o ur.rodziny, nie przeszkadza mi to ze przypominam, w temacie chodzi mi o konkretna osobe..byla zone.

Gość gość
rozumiem o co chodzi nie rozumiem twojej zacietosci niech na swiadomosc ze jest juz nikim dla niego. mimo wszystko glupio jak ludzie ktorzy sobie kiedys slubowali rozstaja sie w taki sposob zeby chciec sobie takie rzeczy udowadniac

Gość gość
Ale dlaczego mialabym nie byc zacieta? Skoro ona jest falszywa i jakos nie przeszkadzalo jej ze tez kiedys slubowala, co z tego ze ona przysylala zyczenia skoro dobrze wiemy ze nie byly szczere. Mysle ze gdyby mojemu mezowi zalezalo by jej wysylac zyczenia to by zapisal sobie kiedy ma.. bo wie ze innych nie musi bo mu przypominam.

Gość gość
Up

Gość gość
Święci to ty i on nie byliscie chyba, skoro już przy rozwodzie żona próbowała sztuczek.

Gość gość
23:49 ???

Gość gość
nie