Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile do koperty kuzynowi ciotecznemu

Polecane posty

Gość gość

ile powinnam wlozyc do koperty za dwie osoby jesli zeni sie syn mojej mamy brata rodzonego. bliska rodzina. wesele 3* hotel z noclegiem zapewnionym dla nas. wesele 2 dni. help

Gość gość
2000 tys/...ludzie kto tyle daje? jak cie stac to czemu nie ja daje zawsze 300 zł z partnerem wspólnie, max 500

Nigdy nie rozumiem takich pytań :) Po prostu daj tyle ile chcesz i ile możesz. Przecież kredytu nie będziesz zaciągać. Ja ostatnio byłam na weselu u bliskiego kuzyna,daliśmy 500 zł . Nie miałam więcej i już.

Gość gość
to zależy od Ciebie, ja bym nie dała więcej jak 500 zł, a że z noclegiem...? przecież to "zasrany" obowiązek pary młodej zorganizować nocleg (jak wyczytałam na sąsiednim topiku :D )

Gość gość
ps. w hotelu 3 *, dodatkowo na jakimś zadupiu i nie w "sieciówce" taki nocleg (uwzględniając rabaty, które młodzi dostają), nie kosztuje więcej jak 120 zł . Więc się nie wygłupiaj :P

Gość gość
1000 uczciwie

Gość gość
a co to znaczy "uczciwie" ? żeby się młodym "zwróciło za talerzyk" ? :D jeśli tak, to powinni uczciwie wydrukować bilety z daną oczekiwaną kwotą. Idziesz na wesele - ok, dajesz prezent, ale ...UWAGA... możesz dać cokolwiek, o jakiejkolwiek wartości, a jeśli dajesz pieniądze, to dajesz ile chcesz :P