Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatora

pytanie odnośnie kosztow

Polecane posty

Gość autorkatora

Witam serdecznie. Chciałabym zapytać osoby doświadczone ile kosztują kwiaty do dekoracji sali. Nie chodzi mi o żadne usługi florystki tylko o koszt samych kwiatów. Wiem ze to zależy od kwiatów ale podajcie obojętnie jakie kwiaty i ceny Ponadto chciałabym wiedzieć ile kupowalyscie napojów na głowę i czy jest sens kupować wódkę za 30zl zamiast za 20?

Gość gość
ile kosztuja kwiaty do dekoracji sali.. małej czy dużej? Twoje pytania sa bez sensu.

Gość gość
czasami dekoracje sa w cenie- moze podpytaj jak to wyglada u was w restauracji,knajpie,miejscu co do wódki to pytanie dotyczy jakosci wódki czy tej samej marki w róznych cenach-troche nie rozumiem pytania

Gość autorkatora
Nie wiem co w tym bez sensu? Proste jak drut. Dekoracja kwiatowa nie jest w cenie w żadnej sali w moim mieście dlatego pytam.

Gość autorkatora
Nie znam się na wódce. Czy jest w ogóle jakaś różnica w smaku wódki np. Finlandii czy żołądkowej. Wiem, że goście wypija jaka będzie, ale czy istnieje w ogóle jakaś ekskluzywna wodka lub za tania taka której nie powinno się położyć na stół weselny

Gość gość
nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja w Wa-wie i często jeżdżę na Bronisze (giełda kwiatowa i inne) po kwiaty, bo lubię mieć cięte w domu. Róża (nawet 60 cm długości) = (w zależności od odmiany) 1-1,5 złotego/ sztuka (w kwiaciarni taka sama kosztuje co najmniej 6-8 zł) Uwielbiam tą giełdę ❤️

Gość gość
Tulipany i inne - też koło 1 zł/ sztuka

Gość gość
A czy na giełdzie kwiatowej można w takich tanich cenach kupić gotowe stroiki kwietne np. do kościoła?

Gość autorkatora
Dziękuję za odpowiedź. Niestety nie mieszkam w Warszawie ale faktycznie taka giełda to fantastyczna sprawa