Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę sciac wlosy, dlugie wlosy mi sie znudzily

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi sie podoba fryzura Ruby Rose, ta czarna z wycieciami brzytwa. Ach, gdybym mogla zrobic takie wyciecia na dlugich wlosach! W sumie jeszcze jest opcja side shave. Nie wiem,czy sciac wlosy na pixie, dlugie mi sie nudza. Podoba mi sie lekko zadziorny wyglad, ale nie wiem,czy tylko krotkie wlosy nie daja takiego efektu. Co zrobic? Side shave, dlugie nudne czy pixie? co wy byscie zrobily, zeby nie miec nudnej fryzury farbowanie odpada, pasuje mi tylko braz

Gość gość
nie doradze bo sama mam podobny dylemat ,mam swoje mysi blond do pleców. Co doradzę to to byś włosy sprzedała jak masz mało kasy ,obetniesz sie i zarobisz. Ja za swoje wezme około 170 zł

Gość gość
spróbuj najpierw z shaved side, potem najwyżej całe :)

Gość gość
Jesli obetne, to oddam na peruki,dobra mysl. tylko nie wiem, czy sciac. Sa piekne i lsniace, tylko takie bez pazura. czesto robie sobie warkocze wokol glowy, wysokie upiecia, ballerina bun, warkocze klosy.. ale to wszystko sie przejadlo. W dodatku podoba mi sie styl gamine, taki lekko chlopiecy i stad to pixie.. mysi blond mozesz pofarbowac na jasny blond i w ten sposob zmienic fryzurke, chyba ze nie chcesz farbowac. Ja mam geste ciemne brwi, brazowe oczy, tylko braz pasuje. scielabym, ale nie wiem, czy krotkie sie szybko nie nudza ze wzgledu na ograniczona ilosc stylizacji... podobaja mi sie takie fryzury z barbershopa,takie meskie. tylko pktem zapuszczac w raize czego, bleh :(

Gość gość
oj ja nie mogę farbować bo od razu tracą kondycję ,kolor mam może nijaki ale włosy piekne, raz zrobiłam blond i po roku obciełam do brody i zapuściłam ponownie swoje

Gość gość
wiesz, ja tak zrobiłam, że z długich włosów ścięłam na zapałkę i wiesz co? Nie żałowałam :)

Gość gość
Jeszcse myslalam o undercut z tylu, zeby nie tracic dlugosci, cos jak Cara Delevigne. side shave juz sobie zrobilam, takie malutkie :) teraz odrastaja i sie wtopily w rezzte wlosow Ja nie chce farbowac tez, od razu zmieniaja strukture i so do bani,jak pewnie twoje

Gość gość
Brawo za sciecie na zapalke!

Gość gość
"I so do bani jak pewnie twoje" chodzilo mi, ze sa do bani po farbowaniu, nie ogolnie :) pewnie masz super piekne wlsoy :)

Gość gość
kilka lat temu ścięłam włosy, któe były do pasa na właśnie taką krótką fryzurę a'la Ruby Rose. Czułam się świetnie. Chodziłam w niej z 2 lata i zaczęłam zapuszczać bo mi się znudziła :D

Gość gość
A jak z zapuszczaniem po takiej krotkiej? Czy to nie kest bardzo bolesny proces? :) szcegolnie na poczatku

Gość gość
wiem co chciałaś napisać :) czy proces zapuszczania bolesny ? w sensie fizycznym nie ,ale monotonny i długotrwały,niejednokrotnie chciałam znów ścinać i zrobic boba np

Gość gość
okres zapuszczania do szyi był okropny :P potem już spoko. I tak nie żałuję mimo, że rzeczywiście na początku zapuszczanie nie jest za ciekawe

Gość gość
A jak dlugo zapuscilas wlsoy do ramion? Jeszcze musze dodasc ze nie chodze do fryzjera i bym musiala znalezc na terenie gdanska jakiegos fajnego do krotkich fryzur.. tyle dylematow :) ale dlugie juz sa bez wyrazu i nie oddaja mojej zadziornosci, ze tak pkwiem :)

Gość gość
Powiedzcie mi, jak to sie dzieje, ze niektore kobiety nie maja checi zmiany fryzury codziennie :) ja musze cos robic z tymi klakami, nie wytrzymalabym psychicznie w kucyku

Gość gość
Ja niedawno obcięłam włosy, które były do pasa na takie 5-7 cm. Jestem bardzo zadowolona z efektów! I zrobiłam się na blond (naturalne mam mysie). Skorzystałam z koloryzacji NOA Supreme. Włosy zwiększyły swoją objętość, mają świetliste refleksy, wyglądają extra! Jestem bardzo zadowolona i polecam! Wyglądam kilka lat młodziej.

Gość gość
Kolejna chce zrobić z siebie babochłopa. Fuj.

Gość gość
naprawdę podoba ci się taki wygolony łeb? ohydztwo :O

Gość gość
Polecam fryzjera Dawida z In Harmony - to specjalista od krótkich fryzur! Odkąd namówił mnie na obcięcie włosów i zmianę fryzury - czuję się super. Że nie wspomnę już o zaoszczędzonym czasie na mycie, suszenie i modelowanie..