Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przerywany aciąża

Polecane posty

Gość gość

Czesc czy ktoraś z pań stosując stosunek przerywany zaszla w ciąże?

Gość gość
wiekszość bo to nie jest antykoncepcja tylko przykład kompletnej głupoty, debilizmu i braku mózgu

Gość gość
Dokladnie brak mozgu, ja tak " wpadlam"

Gość gość
Ja tez

Gość gość
Powiem tak. Znam parę, która wpadła dopiero po wtrysku faceta w środku (metoda skuteczna przez chyba ponad 5 lat), ja sama z partnerem tak współżyję ponad 1,5 roku i jest ok. Ale omijamy niebezpieczne dni (znajomość cyklu, śluzu itd.) Wiem, zaraz mnie zjedziecie :) :D :D

Gość gość
świetna metoda, na nerwicę:D ale jako antykoncepcja jest nieskuteczna. co do wypowiedzi z dziś stosujesz jeszcze kalendarzyk, który jest jako taką antykoncepcją, więc tak nie promuj przerywanego stosunku, bo bawisz się w co innego

Gość gość
Trzeba wiedzieć kiedy można się tak zabawiać. W pewne dni lepiej nie ryzykować.

Gość gość
Haha bzdura poprostu facet MUSI UMIEC .Facet musi wiedziec kiedy i nie czekac ,bo mu dobrze :P Moja mama stosowala ta metode i stosuje i miala tylko dzieci planowane a z plodnoscia problemow nie miala.Ja stosuje ta metode 13 lat mam dwojke dzieci planowanych i jestem dosc plodna,bo pierwsze dziecko bylo po miesiacu staran a drugie po 2 tygodniach :P Nie wierze w wpadke i sie jej wogole nie boje.Jestem pewna tej metody i zadowolona :)

Gość gość
to ja 23.26 jeszcze jedno wspolzyjemy kiedy chcemy i ile razy chcemy :P wiec zadnych kalendarzykow i innych p*****l :)

Gość gość
To ja z 23:06 To prawda, facet musi umieć. ;)

Gość gość
co jeszcze powiecie na ten temat

Gość gość
a jaka to przyjemnosc, kiedy On w trakcie seksu mysli sobie : k***a, zeby nie przegapic tego momentu " a ona sobie mysli " jezu, zeby tylko wywszedl na czas ". Rzeczywiscie frajda

Gość gość
Stosowalismy 5lat. Dopiero jak zdecydowalismy sie na dziecko to zaszlam. Jednak tez staralismy sieomujac owulacje.

Gość gość
Moja siostra i koleżanka zaszły w ten sposób. My z chłopakiem się zabezpieczmy gumkami, ale pewności chcę jeszcze zacząć wyznaczać sobie fazy cyklu. Szukam teraz najprostszej metody.

Gość gość
Ja po slubie z mezem zdecydowalismy ze dziecko juz moze byc ale nie musi. Zaczelismy wiec stosunek przerywany. Ale tyko w dni plodne ktore luczylam "mniej wiecej" nie obserwowalam sluzu i objawow. A np przed samym okresem czy po czasem konczyl w srodku. 1,5 roku tak bylo nie wpadlismy. Wkomcu sie zmartwilam ze cos jest nie tak. Zdecydowalismy sie na dziecko tak naprawde i konczyl zawsze w srodku zaszlam w pierwszym cyklu:) pozbiej przez kolrjny rok stosunek przerywany i dopiero jak chcielismy drugie to w drugim cyklu sie udalo. Jestem w 30tyg ciazy ale wiecej dzieci nie planuje wiec po porodzie juz spirala abo tabletki bo jednak wiedzac ze nie chce trzeciego bylby to stres dla mnie. Ps dodam ze stosunek przerywany nie ejst dla mnie metoda antykoncepcji. To raczej sex ze swuadomoscia ze zajde w ciaze i bie bedzie to problwm dla mbie

Gość gość
Mam syna z seksu ''przerywanego'' także można

Gość gość
Wystarczy że para kocha się drugi raz pod rząd i w członku zostają plemniki z wcześniejszego stosunku może dojść do zapłodnienia ale nie musi. Ja mam córkę z takiego stosunku

Gość gość
Kochalismy sie tak kilka lat. Bez problemu, gdy chcielismy dziecko po mc bylam juz w ciazy. Moj facet mowil mi ze w pelni kontroluje wytrysk i wie kiedy bezpiecznie wyciagnac. Oczywiscie to zadna metoda ale mysle, ze zachowanie mezczyzny jest tu najwazniejsze.

Gość gość
Ja zaszłam w pierwszym cyklu... Musiałam na miesiąc odstawić pigułki, stosowałam kalendarzyk plus przerywany... Za dwa tyg rodze... Nie polecam...

Gość gość
To metoda sredniowieczna - sprzyja nerwicy i niechcianym ciazom. Plemniki wyciekaja juz przed wytryskiem i umiejetnosci faceta nie maja nic do rzeczy. Przypadkowe plemniki moga sie tak zalapac na zaplodnienie a nie te najbardziej optymalne, ktore wygraja konkurencje z innymi. Totalny bezsens i zacofanie.

Gość gość
lepiej współżyć normalnie do końca, ale w 100% dni niepłodne. Wtedy zapłodnienie jest niemożliwe. Ich wyznaczanie nie jest takie trudne, zresztą zawsze są mikroskopy owulacyjne albo komputery cyklu.