Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawić żonę dla kochanki?

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 32 lata, kochanka ma 23 i dobrze rokuje na przyszłą żonę. Czy uważacie że warto podjąć to ryzyko? Ona jest znacznie atrakcyjniejsza od żony no i młodsza. Wydaje się być świetną inwestycją na przyszłość

Gość gość
jedyna swietna inwestycja na przyszlosc to nieruchomosci,a kochanka za kilka lat bedzie stara ,brzydka i gruba.

Gość gość
Aleś ty pusty, a co jak kochanka przytyje, zachoruje itd też ją wymienisz na nowszy model ? Tak co 5 lat wymiana ?

Gość gość
Jak się wiazalem z żoną miałem niską samoocenę która z czasem wzrosła. Tym bardziej że zacząłem ćwiczyć i dobrze zarabiać. Ta kobieta bardziej by do mnie pasowala

Gość gość
Człowieku współczuje niedojrzałości psychicznej.

Gość gość
A nie pomyslales ze to dzieki zonie wzrosla samoocena,napewno cie wspierala i pomagala we wszystkim co robiles,bez wsparcia najblizszych daleko nikt nie zajdzie. Pamietaj ile jej zawdzieczasz i dzieki temu jestes tym kim jestes.

Gość gość
Ta młoda dziunia jest boska i do tego lepsza w lozku. Dlatego tak mnie do niej ciagnie

Gość gość
Zostaw żonę, zrobisz jej przysługę i dasz szanse na prawdziwą milosc z prawdziwym facetem.

Gość gość
Jestes p******y a co do prowokacji to ci nie wyszla, zaraz temat sie skonczy bo jestes zbyt glupi albo glupia

Gość gość
Najgorsze jest to ze na tym świecie jest pełno idiotów jak Ty. Zostaw żonę bo skoro i tak jesteś wobec niej nieuczciwy to z tego zwiazku nic nie bedzie. Zrobisz jej przysluge :)

Gość gość
Odpowiedz co zrobisz gdy kochanka przytyje ? Poszukasz kolejnej i jaki to ma sens ?

Gość gość
Malo jest wartosciowych facetow. Moja mama kuedys powiedziala po co ci facet, kazdy jest egoista

Gość gość
pujdziesz do piekła bo kadzdy grzech powoduje cierpienie

Gość gość
Zostaw prukwę :P

Gość gość
gość dziś Zostaw prukwę xx Wypad zdziro!

Gość gość
zostaw żonę, niech jej się w życiu choć raz coś dobrego przydarzy, a nie związek z niedojrzałym emocjonalnie, zakłamanym pustakiem, który nie potrafi nawet decyzji podjąć samodzielnie, tylko siedzi na babskim forum, a na dokładkę dodam, że uroda szubko mija za 7 lat twoja kochanka nie będzie już taka atrakcyjna, więc zacznij sobie szukać pomału młodszej.