Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa u faceta

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj miało dojść do naszego pierwszego seksu po ładnych kilku miesiącach bliskiej znajomości... Miałam w swoim życiu 3 poważne związki, mam 26 lat. Zaczęliśmy się całować, czułam ogromne pożądanie z jego strony na swojej osobie. Wiedziałam, że to ten moment, kiedy chcę poczuć Go w sobie... Jednak kiedy zdjął swoje bokserki, czar prysł. Był tam ogolony na 0. Zaczęłam się mimowolnie śmiać. Parsknęłam, jak głupia, bo on był totalnie bez włosów - pierwszy raz widziałam faceta tam wygolonego. Widziałam, że zrobiło mu się bardzo głupio i szybko się ubrał... Przepraszałam go, powiedziałam, że to taki odruch, bo pierwszy raz widziałam faceta ogolonego tam na 0, ale jakoś tak mam wrażenie, że zawstydziłam go i się do mnie coraz mniej odzywa od wczoraj... Powiedzcie dziewczyny, czy nie zrobiłybyście na moim miejscu podobnie - czy nie parsknęłybyście śmiechem na widok wygolonego tam mężczyzny... Ja się niestety nie powstrzymałam...:(

Gość gość
bierzesz jakieś leki psychiatryczne ?

Gość gość
Rowniez parsknalbym smiechem na widok takiej idiotki.

Gość gość
ja chyba zachowałabym się podobnie facet to facet

Gość gość
lubicie ogolonych czy nie?

Gość gość
a ty ogolona?

Gość gość
higienia to podstwa u kobiet i u mezczyzn...Zrobilas z siebie idiotke :/ Współczuje facerowi...nie wiem czy bym sie odezwala na jego miejscu.Jesli jest dojrzaly to chyba nie bo Ty jestes niedojrzala..:(

Gość grucjan
Biedny chłopak.. Ciekawe jakbyś Ty się poczuła

Gość gość
higiena to mycie, a nie golenie - facet goly na jajkach? toszto pipa!

Gość gość
Widać lepiej hodować kudły a potem bedziecie płakały że nie przyjmiecie do ust bo włosy miedzy zębami....

Gość gość
czułam ogromne pożądanie z jego strony na swojej osobie. :D:D:D:D- to z tego nalezałoby sie posmiać!!! może zamiast podawać się za dorosłą kobietę, wrócisz , gimnazjalistko, do nauki języka ojczystego??? edit- głupie prowo,żedna normalna kobieta, a zwłascza " po 3 związkac" nie smiałaby sie na widok nagiego faceta tuz przed, o ile Z PREMEDYTACJĄ nie chciałaby zepsuć tej chwili. A skoro robiłaby z premedytacją , jest zwykła chamką

Gość gość
Prawdziwy facet nie goli miejsc intymnych.

Gość gość
autorka jest debilka

Gość gość
Ja tam bym się cieszyła że facet się ogolil chociaż mój tego nie robi i nie przeszkadza mi to

Gość gość
Biedny. Też wolę jak mężczyzna ma włoski, ale wyśmiać kogoś tuż po tym, jak zdjął bieliznę? To będzie trauma.