Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska866

Przesadzam ? Gapil sie na jej cycki

Polecane posty

Gość Aska866

Hej wczoraj bylam na drinku z ludzmi z pracy. Byla tam tez moja przelozona - sexbomba. Zadzwonilam tez po mojego chlopaka bo byli takze inni partnerzy... Wszystko super... Siedzialam na przciwko mojego faceta a obok mnie moja przelozona i on nagle zawiesil sie tepo na jej cucki. Az chlopak mojej kolezanki ktory to widzial bo siedzial obok mojego chlopaka zawolaj do niego "ejjjjj xxxx nie ladnie tak" ja udalam ze nie widze a pozniej jak bylam z nim sama w windzie powoedzialam mu ze dla mnie to masakra tak zawiesic sie na cyckach mojej starszwj przelozonej... On powiedzial ze wcale nie patrzyl na jej cycki mowil ze pamieta ze w pewnym momencie sie zawiesil ale ze nie gapil sie na cycki tylko po prostu tępo... Potem poszlismy wszyscy do kolejnego baru i jak sie juz rozchodzilismy - zegnalismy - ona siedziala na samym koncu lawki wiec ciezko bylo sie z nia usciskac... Moj facet wypalil do niej textem " sorry nie dosięgnę bo Asia (ja) bedzie zazdrosna" Poczulam sie strasznie zazenowana... Powiedzcie mi dziewczyny czy ja przesadzam ?co byscie zrobily na moim miejscu? Bo na razie sie nie odzywam...

Gość gość
Foch i tyle? Ja tak samo mam, potrafie zrobic awanture ze sie spojrzal na jakas laske. Ale to wynika z moich wczesniejszych doswiadczen... Moj poprzedni facet ogladal sie za innymi i PRZY mnie komentowal ze ale fajna dupa itd.. Narobil mi kompleksow i sobie z tym nie radze. Psycholog pomaga ale tylko na troche.

Gość gość
No nie tylko foch bo jak wrocilismy do domu to byla mala jazda z mojej strony bo sie wypieral ze sie gapil... Ale mi chodzi tezo to (bo on chyba tego nie kuma) ze skompromitowal mnie przed tym kumplem i przed przelozona... No bo co to za text " ... Bo Asia bedzie zazdrosna" no jest w prawdzie tam luzna atmosfera ale dla mnie taki text to zwrocenie uwagi na to ze Asia ma byc o co zazdrosna... Tak czy przesadzam?

Gość gość
No i masz racje - glupio powiedzial. Ale jesli byl tam alko itd. to przelozona nie bedzie pamietac :) Ewentualnie powiesz ze on zartowal. Dopoki cie nie przeprosi - nie odzywaj sie do niego ;)

Gość Asia8667
Tak wiem ale on nalezy do gosci ktorzy stosuja taktyke ze najlepsza obrona jest atak... Wiec jest zly ze jak ja go moge oskarzac o takie cos ... A ze tamten kumpel jest po******y bo nie wie a komentuje... On chyba nie kuma ze ja rozumiem drugie dno tego textu o zazdrosci ze tak na prawde to znaczylo ze asia ma byc o co zazdrosna... Jak mu powiem co to znaczylo wg mnie to powie ze powinnam sie leczyc i jak poprowadzic ta sprawe?

Gość gość
lol

Gość Aska866
No ja tez z tego nie moge ale serio czuje sie skompromitowana przed tym kumplem i przelozona

Gość gość
Nie przesadzasz. . Zachował się dziwnie z tym textem, mysle ze gdybyś ty tak powiedziała to tez czułby się lipnie. Będąc z Tobą wsrod znajomych powinien być nastawiony na Ciebie a nie wbijać Ci publicznie szpilke. Jeżeli już uważał ze jesteś zazdrosna powinien o tym pogadać później w cztery oczy.

Gość gość
A jakie ona ma..?

Gość Aska8666
No duze cycki przyciagajace uwage to na pewno, ale mi chodzi o to ze powiedzial o mnie " bo Asia bedzie zazdrosna"wlasnie sie z nim poklocilam i powoedzial ze nie panieta ze cos takiego mowil i moglam mu od razu powiedziec! Przeciez mowilam i o to wczoraj sie klocilismy a on zr jestem nienormalna ze ma mnie dosyc i kto sie wyprowadza?!! Moim zdaniem mna manipuluje mowiac ze moglm sie od razu pytac i ze nie pamieta... Dziwne ze wypil mniej niz ja ( bo orzyszedl pozniej)i niby nie pamieta... Straszne to jest :(

Gość gość
jak seksbomba to co miał chłopak poradzić? Poleciał na Ciebie to na seks bombę chociaż popatrzy

Gość Aska8667
Ja sie czuje tak jakby wytarl sobie mna buzie ... Biedna Asia sierotka bedzie zazdrosna dlatego on jej nie uscska. Tak wlasnie sie czuje na maxa podle. Czy to normalne odczucie czy wkrecam sobie ?

Gość gość
No ja jakbym kochał kobiete to bym jej tak nie osmieszal. Pewnie gdyby szefowa chciala mu dać to by wziął. Kopnij go w d**e.

Gość gość
Normalka, robia problemy tam gdzie ich nie ma :D

Gość gość
Powiedział prawdę przecież byłaś zazdrosna. Jesteś hipokrytką i tyle, w dodatku niedojrzałą do związku. Piszę Ci to jako kobieta, żona i matka.

Gość gość
Ona byla zazdrosna ale on z takimi tekstami nie musial wyskakiwać.Każda normalna kobieta zrozumie o co chodzi więc się nie wymądrzaj.

Gość gość
On ci wcisnie najgorsza gadke. ty w to uwierzysz, a reszta co uwaza inaczej zwyczajnie sie nie szanuje.

Gość gość
Nie normalna kobieta a głupia i infantylna małolata. Później się dziwicie, że związku się rozpadają albo idiotów na mężów sobie bierzecie. Co pokolenie to głupsze.

Gość gość
przesadzasz...loozik