Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wścibscy ludzie

Polecane posty

Gość gość

Ludzie mają pierdolca na punkcie związków i ślubów, jesteś sam od razu podejrzenia że pedał ,lezba ,niedroajda życiowa itp. Masz kogoś zaraz pytania kiedy ślub, kiedy dziecko bo to najwyższy czas i pora ,każdy się interesuje cudzym życiem z chęcią do gara by tobie zajrzeli wkurwia mnie takie coś a was ? Wczoraj spotkałam znajomą mojej mamy ledwo co kobiecine znam tylko dzień dobry jej mówię zaczepiła mnie więc przystanęłam, a ona z tekstem kiedy ślub gdy powiedziałam że mi się nie śpieszy spojrzała na mnie jak na kosmite mówiąc no to chyba najwyższy czas, lata lecą mama kiedyś umrze. Powiedziałam że jak mam się związać z byle kim to wole być sama ale i tak się wkurwiłam i miałam jej ochote wyjebać z liścia następnym razem to zrobie . Żadna suka nie będzie mnie pouczać i prawić swoje mądrości, czuje presje ze strony społeczeństwa to nie pierwszy raz gdy ktoś interesuje się moim życiem prywatnym Wszystko by chcieli wiedzieć co za ludzie takich tylko omijać szerokim łukiem .

Gość gość
ja na pytanie o dziecko mowie BYLAM W CIAZY ALE USUNELAM (co jest nieprawdą bo nigdy nie bylam) i ze BRZYDZĄ MNIE BACHORY :D wiecej sie do mnie bydlaki nie odzywają i o to mi chodzi

Gość gość
A może za bardzo się przejmujesz tym co ludzie mówią. Ludzie gadali i będą gadać, tego nie zmienisz. A jeśli czegoś nie można zmienić to lepiej zmienić siebie, a konkretnie swoje postrzeganie tego typu zachowań. Dla własnego dobra.