Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosna?

Polecane posty

Gość gość

Parę dni temu spotkaliśmy się wszyscy w trójkę to cały czas rozmawiali tylko ze sobą. Nawet nie pozwalali mi się wtrącić. Mój chłopak, który normalnie mnie ciągle przytulał, dotykał, trzymał za ręke to teraz przy niej zupełnie nic, mimo że się domagałam... :( Przez cale spotkanie w ogóle jakby mnie nie było. Przyjaciółka miała zmyć się po godzinie bym mogła z nim pobyć sam na sam a została do końca :/ Najgorsze jest to, ze powiedzial do niej, ze kiedyś powinni się spotkac sam na sam, beze mnie by sobie pogadać :( Nie wiem co mam o tym myśleć, strasznie jestem przygnębiona...

Gość gość
Chodzi o mojego chłopaka i najlepszą przyjaciółkę... :(

Gość gość
to niezła ta przyjaciółka, a chłopak nie lepszy:D proponuje trójkącik :D

Gość gość
A ile jesteś z chłopakiem i ile się przyjaźnisz z przyjaciółką? + ile macie lat. pytam, bo to ważne bym mogła dać ci moją radę

Gość gość
Mam 24 lata, przyjaciółka od 3 lat, chłopak 3 miesiące

Gość gość
Moja rada taka, jak sie ma chlopaka to sie nie ma,,przyjaciolek,,ktore sprzatna chlopaka. A tak serio co Ci po takich padalcach, olej ich oboje.

Gość gość
To podejrzewam, że po prostu się wczuli w rozmowę. Chłopak faktycznie trochę słabo zachował, ale przyjaciółka nic nie zrobiła złego. powiedz chłopakowi, że trochę przykro ci się zrobiło, że nie dotykał cię. nie przejmowałabym się, jeśli teraz nie mają kontaktu na fb czy sms.

Gość gość
No ale przez parę godzin rozmawiali tylko ze sobą, przyjaciółka cała się wyperfumowała przed spotkaniem nie wiadomo po co :(

Gość gość
No i właśnie piszą ze sobą dużo przez fejsa :(

Gość gość
a wiesz mniej wiecej co piszą...? to jednak wtedy słabo :( myliłam się

Gość gość
Niby piszą też o mnie, ale też ciągle o tym, że powinniśmy wszyscy się spotkać, to o tym wiem, że pisali :(

Gość gość
no to dla mnie przyjaciółka chujowo się zachowała. też przyjaźniłam się ze swoją 3-4 lata. kilka tygodni temu poszło o totalne g****o. nawet jakoś mi nie żal tej przyjaźni. wcześniej po prawie każdej przyjaźni byłam pewna obaw, że ją stracę. ale teraz jak ona zachowała się bardzo dziecinnie, to mam na to totalnie wyj****e. uważam, że twoja przyjaciółka nie zachowuje się fair. kij w tego chłopaka, to dopiero 3 miesiące. nie zdążyliście pewne nawet powiedzieć sobie "kocham". chociaz jeśli tak, to może być kurcze kiepsko i możesz się poczuć podwójnie "oszukana". najbardziej zastanawiałabym się nad przyjaciołką.

Gość gość
Co ja mam w tej sytuacji zrobić? Pogadać z każdym osobna? Jak niby mogą się z tego wytłumaczyć? No co niby powiedzą? :(

Gość gość
Albo jestesmy z kims w bardzo bliskich relacjach,albo nie liczymy na wiewle.Ja jak bylam z mezem gdy byl chlopakiem wiedzialam ze tzw..przyjaciolka nie zwinie go mi sprzed nosa bo za duzo nas laczy.Jako chlopak w wiekszosci byl zawsze ze mna mowiac ze jest zazdrosny o ginekologa,rozumiem go bo to obcy facet ginekolog i Zawsze mialam i mam go przy badaniu cipki.Bo jak ty mozesz byc zazdrosna o rozmowe twojego chlopaka z przyjaciolka,a on ma nie byc zazdrosny o faceta obcego napalonego czesto badajac cipki.To ze widzial ginekolog wielke jeszcze gozej bo sie napala wiecej chyba ze gej to nie.Maz byl przy porodach to laczy Pare!

Gość gość
plyta ci sie zaciela i ten ginekolog nie wylatuje z glowy :P

Gość gość
jak masz faceta to pochwal sie przyjaciolkom .... i juz nie masz faceta nie wiedzialas o tym ?

Gość gość
tu 22- latka no co masz zrobić.. kurcze, w tej sytuacji też bym chyba nie wiedziała do końca co począć. wydaje mi się, że rozmowa może być dobrym wyjściem, ale JEŚLI coś ich zaczyna łączyć, to pewnie nie powiedzą ci prawdy. a powiedz mi, kiedy było to spotkanie i od kiedy tak sobie piszą? wiesz... zawsze możesz zajrzeć "przypadkowo" na wiadomości chłopaka ;)

Gość gość
ten chlopak to straszny d**ek , moglas ich zostawic i niech by sobie sami gadali ;( nie jestes dla niego wazna i tyle

Gość gość
Spotkanie było w czwartek, na razie nie dałam odczuć w smsach itd. że coś jest nie tak :(

Gość gość
Kij z chłopakiem... Przyjaciolka moze byc dla niego fascynująca osoba.. :/ Bardziej bym sie o przyjazn martwiła

Gość gość
No nieciekawie to wygląda.. A o czym tak rozmawiali? Dopiero co ich ze sobą poznalaś czy który raz sie widzą?

Gość gość
Właśnie rozmawiał z nią na bardzo poważne tematy, opowiadali sobie o swoim ciężkim życiu i nawet o seksie, mi nie dali nawet nic od siebie powiedzieć jakby mnie nie było :(

Gość gość
dopiero ich ze sobą poznałaś czy jak?

Gość gość
Byłam razem z moją przyjaciółką gdy poznałam mojego chłopaka, ale to do mnie zagadał i ze mną zaczął chodzić.