Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List do Ciebie

Polecane posty

Gość gość
Ruru/chna Czemu gwiezdzi

Gość gość
nie wierzę ,ja p*****le, nieeeeeeee wierzę!

Gość Kuszetka
Toż to cyrk! I to jaki! :D

Gość gość
Uwierz,ze cały ten cyrk to dla Ciebie,żebyś się czuł jak u siebie.Jesteś tego wart,więc nie musisz się krygować ;);) Rur***** Jestes jedyny w swoim rodzaju.Zostań gwiazdą W Cyrku:):)

Gość gość
nie będę zarażał już dość wycierpiałaś przeze mnie

Gość gość
A czym zarażasz????? Dobrze wiedzieć, to można skalkulować ryzyko;) Nadal cierpię przez Ciebie Twoja Rur***** ;P

Gość gość
Witaj. W pierwszych słowach mego listu dzisiaj chciałabym Ci napisać, że życzę ci wiele szczęśliwych chwil,prawdziwej miłości, bo na nią zaslugujesz,dużo sexu:) Z zonom oczy wiscie i życzę Ci kochany,żebym zapomniała o Tobie jak najszybciej*co szybko nie nastompi,jak mniemam:()

Gość gość
W pierwszych słowach mojego listu pytam Cię ,dlaczego nic do mnie nie piszesz? Dlatego napisz coś wreszcie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedx:)

Gość gość
Ludzie!!!!wy naprawdę nie macie innego zajecia tylko tu bzdury wypisywać ,smiech,:D:D:D,.

Gość gość
Nic do Ciebie nie piszę bo Ciebie tu nima;)

Gość gość
Nimasz rozumku tez a szkoda

Gość gość
Witam Cię Mój Drogi. Miałam już nie pisać, lecz bardzo poruszyły mnie wczorajsze odczucia. I z pewną troską o to co być może działo się wczoraj wieczorem z Tobą, a być może i ze mną, chcę zapytać czy już wszystko w porządku. Moja wibracja była tak wysoka, że nie sposób było wytrzymać. Napisz mi proszę co poruszyło tak Twoje serce. Wiedź, że nadal czuję do Ciebie to co zawsze i nigdy to się nie zmieni.A

Gość gość
ciesze sie ,ze napisalas ,u mnie juz od jakiegos czasu(dosyc dlugiego) wszystko w porzadku,a co tam u Ciebie opowiadaj ,brak mi Twojego glosu jak niczego na swiecie:)

Gość gość
Co oznacza tą wysoką wibracja,bo to musi być niezwykłe doświadczenie życiowe. Wyjaśnij proszę jak odbywa się tą twoją wibracja i do czego prowadzi????

Gość gośćaligator
Brakuje mi Rysiu twojego widoku każdego dnia, spojrzenia..tych niedomowionych kłótni przez które się nie odzywalismy. Najbardziej brak mi tej bliskości poczucia że jesteś tuż za rogiem i oczucia iż mijając się na korytarzu będziemy mogli się smyrnąć o siebie. Twoja Koalicja

Gość gość
Koalicja nie pamiętam żebym cię smyral;)Możesz mi odświeżyć pamięć

Gość gośćaligator
Oj zdarzyło się nie raz Misiu Rysiu;*;)

Gość sklepowaaaaaaaaaa
ja też czekam na choćby jedno słowo.......D........i jest mi tak strasznie smutno .....myślę.......

Gość gość
debilki

Gość gość
Napiszcie o tym dziewczyny. Wszystkie wasze wyznania dotrą prosto do adresatów. Ja bende wirtualnym listonoszem.Piszczek o tęsknocie ocieraniu się na przejściu O waszych rysiach misiach marianach ze wsi ,zonatych obiektach westchnień

Gość gość
gość dziś debilki W pierwszych słowach mojego listu do Ciebie gościu, przesyłam Ci moc cudownej energii zwanej miłością, szczęściem i troską o Twoje zdrowie. Załóż różowe okulary a świat ujrzysz w innych barwach. Nie ujrzysz istot ludzkich jako debili a zobaczysz ich stworzonych jako piękne promienie różowe, złociste, fioletowe i wiele wiele mieniących się barw. A każda barwa oznaczać będzie dla Ciebie co innego. Zobaczysz jakie kolory otaczają Twoją piękną istotę. Kocham Cię bardzo,bardzo mocno i pragnę byś gościu mój umiłowany poznał piękno tego świata oraz zapragnął żyć wiecznie.Pozdrawiam 😘.