Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31letniPrawiczekKrK

Czy to prawda ze młode dziewczyny rozbieraja się do naga przed swoimi chłopakami

Polecane posty

Gość 31letniPrawiczekKrK

Widziałem dużo zdjęć nagich młodych (18-21) dziewczyn,często spoglądam latem na skąpo odziane.Czy to prawda ze gdybym miał dziewczynę, to ona by się przede mną rozbierała a ja bym mógł ją macać ?

Gość gość
MACAĆ :O można warzywa na bazarku :P chyba jeszcze jakiś czas pozostaniesz prawiczkiem Nie dziewczyny ( nie tylko młode :P) nie rozbierają się... to ich faceci zdzierają z nich ubrania :P

Gość 31letniPrawiczekKrK
Wiem jestem skazany prawictwo :(

Gość gość
Ja mam 29 lat a ciagle chodze nago. W takie upaly nie lubie nic na siebie zakladac. Cialo mam swietne wiec mi nie wstyd

Gość 31letniPrawiczekKrK
Mam w związku z tym do ciebie dwa pytania 1) CZy jesteś ładna ? 2) Jeśli odpowiedz na pytanie 1) jest twierdząca to, czy rozbierasz się przed swoim chłopakiem ?

Gość gość
Jestem ladna. Mam ladne szczuple jedrne zadbane cialo z ktorego jestem dumna. Tak, chetnie rozbieram sie przed mezem. Nie mam absolutnie zadnych oporow

Gość gość
( gość z 18.13) to był mały złośliwy żart z tym prawiczkiem wybacz ;) bycie tym pierwszym/pierwszą to coś niesamowitego ;)\ zobaczysz pozdrawiam

Gość 31letniPrawiczekKrK
Często w upalne dni lubię przyglądać się młodym ładnym dziewczynom, chciałbym by istniał jakiś sposób na zobaczenie ich bez ubrania,niestety taka możliwość podobno jest mało prawdopodobna.

Gość gość
co za kretyn

Gość gość
głupoty piszecie ja kilka razy w miesiącu widzę 18-20 bez ubrania i jeszcze się z nimi zabawiam a sam jestem znacznie starszy kwestia kasy