Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A skoczek dla dziecka macie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi konkretnie o Fisher Price rainforest jumperoo. Widziałam u koleżanki jak jej córka po prostu wariowala ze szczęścia na tym:) zastanawiam się nad kupnem dla mojego 5-miesiecznego syna(to i tak jest zabawka od 6m) tylko drogie to cholerstwo:) Jakie macie o tym opinie?

Gość gość
Niektore dzieci je lubia, inne nie. Moja bratanica miala 2 (Bright Starts), jeden kupili rodzice, drugi dostala w prezencie i zaden nie zrobil furory. Zainteresowanie marne. Moze ze 2x w nim dluzej posiedziala (tj. kilkanascie minut), bo normalnue to kilka min i juz marudzila. W dodatku trzeba ja byli w tym zabawiac i wciskac melodie, bo sama sie krotko tym interesowala, wiec opiekun nic nie zrobil przez ten czas. Najlepiej podejdz z dzieckiem do kogos kto to ma i sprawdz na probe, czy dziecko w ogole wykazuje zainteresowanie, zeby nue tracic kasy na cos co moze sie nie przydac.

Gość gość
Dzięki za dobrą radę! Właśnie musze wypróbować, bo już kupiliśmy jakiś czas temu mate, nawet z tej samej serii i szczerze, to tyłka nie urywa;) Ot, polezy na tym, no bo co innego może zrobić:) ale wielkiego zainteresowania w nim nie widzę. O wiele bardziej lubi swoje małe i o wiele tańsze!:) zabawki.

Gość gość
Moje dziecko ma ten skoczek z Fisher Price, kiedy miala 5,6 mies byla supre zadowolona, skakala w nim bawila sie, smiala , czasem zAinteresowanie malalo, teraz corcia ma 9 mies i bardzo sie wzbrania przed ta zabawka. Fajna rzecz ale na krotko a kosztowala 125€ , moze warto kupic urzywana bedzie taniej