Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemoge zasnac,brat alkoholik znowu nie pozwala spac :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem juz wyczerpana psychicznie,wszystko idzie nie tak.

Gość gość
a co z nim nie tak (oprócz libacji alkoholowo-narkotykowych ;) )

Gość gość
jako dobra siostra obciągnij mu porządnie

Gość gość
Ciagle wojny,w pracy smieja sie,ze jestem nerwus, coraz gorzej mi idzie w pracy bo ciagle mysle o problemach, wzielam juz nawet same popoludniowki byle tylko sie wyspac troche. Nigdy nie zaufam mezczyznie bo zawsze bede widziec w nim alkoholika i ososbe ktora potrafi tylko ranic :(

Gość gość
nie obrażaj mnie bo ja jako facet nie znoszę alko i fajek

Gość gość
To nie o to chodzi,ja podswiadomie traktuje was jako wrogow.

Nie zwalaj wszystkich od razu do jednego wora. Na początku możesz tak myśleć ale z czasem to przejdzie jak poznasz kogoś wyjątkowego. Jeżeli na zawsze zamkniesz się w sobie to możesz nigdy nie poznać smaku miłości od PRAWDZIWEGO mężczyzny na własne życzenie. Twój brat to chory człowiek. Jest szansa aby zerwać z nim kontakt?

Gość gość
Rudovlosa ja juz jestem za stara, mam 30 lat moje zycie jest troche skomplikowane. Z bratem nie da rady zerwac kontaktu mieszka ze mna. Wszystko jest pogmatwane :(

Gość gość
30 i z bratem, troche patologia

Gość gość
A TO CHUJ

30, za stara? A co dopiero jakbyś miała dwa razy tyle? :) Wszystko zależy od podejścia i nastawienia a po Tobie widać, że masz negatywne i wszystko/tę sytuację widzisz w czarnych barwach. Powiedz mi dlaczego nie zawalczyć o swoje własne szczęście? A właśnie, dlaczego Twój brat mieszka u Ciebie, chyba jest dorosły skoro pić umie?

Gość gość
No przeciez napisalam,ze moje zycie jest pogmatwane :( nie stac mnie na przeprowadzke a poza tym schorowanej mamy nie zostawie samej z moim bratem bo po pierwsze nie byloby jej stac na oplacenie mieszkania a po drugie brat by wykonczyl mame :(

Nie dzwoniłaś na policję? Twój brat ma obowiązek się wyprowadzić jeżeli jest dorosły, a pewnie jest skoro pije, więc tym bardziej. Teraz Ty się męczysz i mama też się męczy. Więc jeżeli o niej chcesz naprawdę pomyśleć to zrób wszystko aby pozbyć się toksycznego pijaka z domu.

Gość gość
Brat nie mieszka u mnie tylko ze mna,ma tez prawo do mieszkania,spadek po tacie. Wiem,ze jestem niezaradna zyciowo ale inaczej nie umiem. Czasami przejdzie mi przez mysl,ze moge cos zmieni i wtedy sie nakrecam,ale to jest zludne bo cos sie stanie i zaraz moj zapal mija.

Spadek spadkiem, jednak to on Wam rujnuje zdrowie i życie. Poradź się jakiegoś dobrego doradcy albo adwokata czy da rade coś z tym zrobić. Zamiast wydawać kasę na mieszkanie to lepiej zapłać za wizytę aby móc rozwiązać problem a nie od niego uciekać. Czy w spadku dostaliście jakieś pieniądze?