Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziwna reakcja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Spotka艂o mnie dzi艣 co艣 czym chcia艂am si臋 z wami podzieli膰,bo sama nie wiem co s膮dzi膰,ot贸偶 korzystaj膮c z upa艂贸w by艂am dzi艣 z przyjaci贸艂k膮 na basenie,znamy si臋 do艣膰 d艂ugo,wiemy o sobie prawie wszystko a jednak kiedy pod koniec dnia posz艂y艣my do przebieralni kole偶anka w pewnym mom臋cie poprosi艂a abym zapie艂a jej stanik,sta艂y艣my do siebie ty艂em,i kiedy odwruci艂am si臋 w jej kierunku spostrzeg艂am 偶e jest ca艂kiem naga,zrobi艂o mi si臋 gor膮co i ztrudem powstrzyma艂am si臋 aby nie przytuli膰 si臋 do niej z trudam zapi臋艂am jej zapink臋 stanika.,po prostu by艂am podniecona,zasch艂o mi w ustach,ca艂y czas my艣l臋 o tym zdarzeniu z lekkim dreszczem,nigdy nie zna艂am siebie z tej strony.Oczywi艣cie do niczego nie dosz艂o,ona chyba nie domy艣li艂a si臋. Co o tym s膮dzi膰?czy poczu艂y艣cie kiedy艣 co艣 takiego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To wszystko zale偶y od twojego wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam 28-lat,miewa艂am przygody z m臋zczyznami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e jestes bi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprostu za duzo przebywasz na Kafe!. Wszystko sie wszystkim tu kojarzy tylko erotycznie i seksualnie. POza tym wszechobecny epatowany mocno seksualizm daje o sobie znac. Jestes ksiazkowym przykladem na to cozludzmi robi obecny sex. Czlowiek nawet nie wezmie poid uwage innej opcji, wszystko kojarzy sie jednoznacznie. Ale to jest zarzur wobec Ciebie bynajmniej. Poprostu pyatsz, dalalam ci wedlug mniej bardziej socjologicznoi psychologiczna odpowiedz :)

Udost臋pnij ten post