Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna reakcja

Polecane posty

Gość gość

Spotkało mnie dziś coś czym chciałam się z wami podzielić,bo sama nie wiem co sądzić,otóż korzystając z upałów byłam dziś z przyjaciółką na basenie,znamy się dość długo,wiemy o sobie prawie wszystko a jednak kiedy pod koniec dnia poszłyśmy do przebieralni koleżanka w pewnym momęcie poprosiła abym zapieła jej stanik,stałyśmy do siebie tyłem,i kiedy odwruciłam się w jej kierunku spostrzegłam że jest całkiem naga,zrobiło mi się gorąco i ztrudem powstrzymałam się aby nie przytulić się do niej z trudam zapięłam jej zapinkę stanika.,po prostu byłam podniecona,zaschło mi w ustach,cały czas myślę o tym zdarzeniu z lekkim dreszczem,nigdy nie znałam siebie z tej strony.Oczywiście do niczego nie doszło,ona chyba nie domyśliła się. Co o tym sądzić?czy poczułyście kiedyś coś takiego?

Gość gość
To wszystko zależy od twojego wieku

Gość gość
mam 28-lat,miewałam przygody z męzczyznami.

Gość gość
może jestes bi

Gość gość
poprostu za duzo przebywasz na Kafe!. Wszystko sie wszystkim tu kojarzy tylko erotycznie i seksualnie. POza tym wszechobecny epatowany mocno seksualizm daje o sobie znac. Jestes ksiazkowym przykladem na to cozludzmi robi obecny sex. Czlowiek nawet nie wezmie poid uwage innej opcji, wszystko kojarzy sie jednoznacznie. Ale to jest zarzur wobec Ciebie bynajmniej. Poprostu pyatsz, dalalam ci wedlug mniej bardziej socjologicznoi psychologiczna odpowiedz :)