Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 letnia dziewczyna popełniła samobójstwo skoczyła pod pociąg metra

Polecane posty

Gość gość
Jakie "smutne"? następna jakaś aspołeczna, słaba ameba. Ludzie wojnę przyżyli, przeszli koszmar o jakim inni mogą małą wyobraźnią sobie wyobrazić i przeżyli, a taka jakaś ameba skoczyła pod pociąg? No i dobrze. Jednaj wariatki mniej.

Gość gość
a przeczytałaś chociaż kafeterianko bez serca o co chodzi ta dziewczyna była molestowana i szykanowana przez ojczyma i macochę.nie wiem czy każdy by sobie poradził gdyby w domu miał taką sytuację. mnie się płakać chciało gdy przeczytałam ostatni wpis na jej blogu.

Gość gaajowy
teraz ojczymowi pokazać jak wygląda od spodu jadące metro

Gość gość
Gdyby miała męża Polaka była by szczęśliwa i kochana!

Gość gość
Wyobraź sobie że doskonale wiem na własnej skórze o molestowaniu (i nie tylko!!). Kto jak kto, ale Ty nie musisz mi objwjiać skutki. Racz jedynie zauważyć że w dzisiejszych czasach istnieje pomoc i TO jest karalne czego ja nie mogę powiedzieć o czasie kiedy JA byłam młoda. JA jestem ZAZDROSNA i ROZGORYCZONA (czytasz????) że DLA MNIE nie było takich opcji jakie istnieją dzisiaj. Tak więc wybacz, ale nie mam cienia sympatii dla takich osób w dzisiejszych czasach. Kiedyś, policja, kościół, rodzice, sąsiedzi...nie interesowali się takimi sprawami.Dla nich, TO nie istniało. Jak już, to było kłamstwem. Dzisiaj masz blogi, linki, pomoc psychologiczną i psychiatryczną, YouTube, Niebieską Linię, asystę społeczną i cholera wie co tam jeszcze?!?! Więc dlaczego uważasz że JA mam współczuć jakieś nieporadnej amebie???

Gość gość
Jak widać piętno na twojej psychice jest ogromne. Współczuję

Gość gość
8:17 Szczerze współczuje twojemu facetowi, o ile go masz, że musi użerać się z tobą na co dzień. Jak najdalej od takich kobiet!!

Gość gość
Nie tylko facetowi ale każdemu kto musi się z nią uzerac

Gość gość
gość dziś 8:17 Szczerze współczuje twojemu facetowi, o ile go masz, że musi użerać się z tobą na co dzień. Jak najdalej od takich kobiet!! X Nie musisz. Hipokryzyjnych współczuć nie przyjmuję. Jeśli nigdy nie przeszłaś się w moich lub podobnym kobietom butach, śmiem twierdzić że nie masz pojęcia o czym mówisz. To że mój facet rozumie moje obawy i strach jest dodatkowym bonusem w moim życiu. On pokazał mi że nie każdy mężczyzna jest zboczony. Mast rację w jednym, t y się trzymaj z dala od takich kobiet bo nie jesteś w stanie udźwignąć i zrozumieć ich ciężaru. Każdy może byś ofiarą, nie każda ogfiarą chce być ofiarą do końca swojego życia. Ty nie rozumiesz treści tekstu co napisałam i dlatego wiele ameb trafia pod pociąg , za most albo się wiesza. Zgrywasz wielkiego altruistę/altruistkę, ale gdyby REALNIE przyszło co do czego to zręcznie umywasz rączki bo po co sobie zakrzątać rozumek czyimiś problemami. Co za hipokryzja!!!!

Gość gość
nie jedźcie po kobicie, bo ma absolutną rację Ja też nie mam cienia litości dla takich żałosnych ameb; goovno wiecie o prawdziwym życiu i jego problemach, a wydaje się wam, że jesteście takie doświadczone/doświadczeni bo obejrzeliście żałosnego gniota dla emo-idiotów pt. "Sala samobójców" i wasze życie jest straszne bo macie mało znajomych na pejsbuku

Gość gość
Wypad z tym czeskim g*wnem.

Gość gość
gość dziś nie jedźcie po kobicie, bo ma absolutną rację Ja też nie mam cienia litości dla takich żałosnych ameb; goovno wiecie o prawdziwym życiu i jego problemach, a wydaje się wam, że jesteście takie doświadczone/doświadczeni bo obejrzeliście żałosnego gniota dla emo-idiotów pt. "Sala samobójców" i wasze życie jest straszne bo macie mało znajomych na pejsbuku X Dziękuję Ci. Chociaż jedna osoba z rozumem i głową na karku.

Gość gość
Raczej jedna z wielu osób bez empatii na tym forum

Gość gość
To normalne. Teraz wiele młodych dziewczyn do 29 roku życia popełnia samobójstwo. Ale zwykle przez powieszenie.

Gość gość
Gruboskorna franca jestes i tyle

Gość gość
następna która pier/do/li o niczym.

Gość gość
Moim zdaniem to normalne że obecnie wiele młodych kobiet decyduje się na samobójstwo. Nie ma sensu mówić że ktoś jest "słaby", bo jest to pojęcie względne i zależy od punktu odniesienia. W ciągu ostatnich dwóch lat (2013-2014) samobójstwo popełniło w Polsce ponad 12 tysięcy osób. Zwykle przez powieszenie.

Gość gość
No i co małpo mamy ci klaskać?

Gość gość
Największy dramat to chłopa nie znaleźć,potem takie mendy mszczą się na kim popadnie i zatruwają życie innym:-(Obrazi taka kogoś na forum i już krowie lepiej,filozofia życiowa z obory:-P

Gość simian raticus 666 997 69
A moje gg to 5473221

Gość gość
" Obrazi taka kogoś na forum i już krowie lepiej, filozofia życiowa z obory" - coś w tym jest.

Gość gość
Najlepiej zająć się własnym życiem zamiast wredne komentarze pisać:-P

Ale tu dużo chamskich babiszonów , które myślą,że pozjadały wszelkie rozumy i tylko ich problemy życiowe są wystarczająco skomplikowane a cała reszta to przecież rozhisteryzowane panienki.Co tam,że ojciec ją molestował - przecież to nic takiego , nie? Widzę,że macie tak przeżarty mózg,że nic was już nie rusza.

Gość gość
nie wiedziałam, że w Czechach jest metro

o matko, a ta szmateczka nienawidząca samobójców nadal urzęduje, wchodzi na każdy temat suicydalny i wyzywa od ambeb:O znajdź sobie jakieś normalne zajęcie, wołowy zadzie:O:O:O:O

Gość gość
gość dziś No jest w pradzę Niewiem czemu ją obrażacie poczytajcie komentarze na jej blogu tam nikt jej nie obraża.

Gość gość
up