Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród

Polecane posty

Gość gość

Czego potrzebuję na porodówkę , jak wygląda poród i połóg? Czy muszę zgadzać się na nacinanie krocza ?

Gość gość
w kółko te same pytania....nudy...poszukaj w archiwum, w google a nie zawracaj gitary.

Gość gość
jak wygląda poród i połóg x ile ty masz lat? 15? z kafeterii czerpiesz wiedzę?

Gość gość
Gdy jestes sama bez ojca dziecka nie masz nic do gadania robia co chca i zdana jestes na ich humory i moga cie upadlac do woli,bo jestes w szoku porodowym to sie tak ladnie nazywa!Ja mialam przy porodach zawsze meza i wspieral mnie przy kazdym badaniu nawet pochwy bo to on jest dla mnie blizszy niz ginekolog.A mamy Prawo Pacjenta ust 2008r art 21 o obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badan i zabigow.Gdy masz kogos ze soba nie musi nawet byc maz to cie szanuja.

Gość gość
Ja rodziłam w tamtym roku to prawda jeśli będziesz sama personel będzie cie poniżał itp .Kiedy rodziłam pielęgniarka spytała się czy nie jest mi wstyd że tak wrzeszcze . ból był okropny a ja spłynełam 4 razy . Mimo że nie miałam pokarmu byłam zmuszana do karmienia . Dziecko było głodne a ja wściekła . Nie było nawet co liczyc na dokarmienie.

Gość gość
Masakra w tych szpitalach, a wy jeszcze popieracie te pielegniarki zeby podwyzki dostawaly! Nie wiem za co! Ja jak bylam w szpitalu w centrum zdrowia dziecka to nic nie robily. Lekarze i jedyna opiekunka oddzialu mieli full a tamte na lezakach! I jeszcze doprosic sie o nic nie mozna

Gość gość
To nie wiem jak wy trafiacie. Ja zawsze trafiam na położne co się zajmują mną jak księżniczką :) i niech dostają podwyżkę bo im się należy. Te na które trafiam to położne na medal

Gość gość
Lalu z 8.19 jezeli juz to polozna a nie pielegniarka.

Gość gość
Luz kretynko co to za roznica wszystkie strajkuja

Gość gość
Ja tez zawsze trafialam na bardzo mile polozne i pielegniarki, a w szpitalu na patologii lezalam 5 tyg a pozniej na poporodowej tydzien, i tylko raz sie zdarzylo, ze cos tam mi sie nie spodobalo ale tyczylo sie akurat mojej kolezanki z sali...

Gość gość
Ja nie wiem w jakich rzeźniach Wy rodzicie...