Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy sa tacy? FACECI?

Polecane posty

Gość gość

Moj facet- mnie wspiera, nie oglda sie za innymi babami, czasami nawet dobrze ugotuje (ale od niedzieli), jezdzimy razem na zakupy, to on wybiera zawsze mieso bo ja sie nie znam czy swieze ryby. Nie ma nalogow (pali troche ja zreszta tez od czasu do czasu) pracuje..NO ALE...smieci moga smierdziec na caly blok i nawet karaluchy wylazic on TEGO NIE WIDZI ANI NIE CZUJE. ! LEZY NA KANAPIE a na stoliku stoja szklanki, talerzyk okruchy i chusteczki zuzyte do nosa tez TEGO NIE WIDZI! w mieszkaniu to moze byc plaga owadow z brudu, pajeczyny kurz i sodoma z gomora TEZ NIE WIDZI!!!do tego jest roztargiony- zgubil juz trzeci raz z kolei karte kredytowa, klucze to na porzadku dziennym, wydaje bez sensu kase a potem jest splukany , ach moglabym wyliczac . powiedzcie mi kobitki czy ja sie czepiam czy wszyscy sa tacy czy tylko z moim jest cos nie tak? bo czasami szlag mnie trafia

Gość gość
a ty co lepsza jesteś ? masz syf w mieszkaniu i nic z tym nie robisz ? żyjesz w chlewie ? sama posprzątaj leniu k***a

Gość gość
Nie jestem leniuchem- pracuje jak on na 100% i zarabiam wiecej od niego i wiecej place na dom niz on.

Gość gość
kobita sprząta i gotuje facet, naprawia kran, robi remonty, itp

łał, pójdziecie na zakupy i on wybiera mięso. podziwiam niezwykle wyrafinowany poziom życia

Gość gość
Masakra jak ja nie cierpię takich pedantek... Sama mam w domu balagan bo tak lubię, Twój facet też, więc jak będziesz go dręczyć to Cię opuści i znajdzie wyluzowana normalna kobietę

Gość gość
no przecież wybór mięsa i ryb to tak wyczerpująca czynność, że chłopina nie ma już potem siły na ogarnięcie CHLEWU wokół siebie. Ale poza tym to przecież chłop na schwał ;-) Dziewczyno, przejrzyj na oczy. Mieszkasz z syfiarzem. I od razu rozwieję Twoje złudzenia; on się NIE zmieni, a już zwłaszcza po ślubie. Uwierz milionom pokoleń kobiet przed Tobą

Gość gość
Ludzie czy ja sie pytalam w topiku- prosze ocencie mnie czy jestem syfiara..? dziekuje za MADRE odpowiedzi- ja wiem ze sie nie zmieni ale czy wiekszosc facetow jest takich nierozgarnietych czy tylko ja mam takiego lenia?

Gość gość
bita sprząta i gotuje facet, naprawia kran, robi remonty, itp moj takich rzeczy nie robi BO NIE UMIE... Sama mam w domu balagan bo tak lubię, Twój facet też, więc jak będziesz go dręczyć to Cię opuści i znajdzie wyluzowana normalna kobietę - jesli ty lubisz zyc w chlewie to twoj problem nie moj

jesteś ograniczona i twój facet najprawdopodobniej też. u was nie ma miłości, a transakcja wiązana. więc kłóćcie się - bałwany - o dobre mięso i zły bałagan

Gość gość
oh boziu czy tu jest ktos normalny? jesli napisalam o miesie tzn chodzilo mi ze on lubi i potrafi dobrze gotowac. ja akurat nie umiem wiec to jest jakby nie bylo jakas jego zaleta. ale oprocz tego nie umie i nie robi nic

Gość gość
Nie, ja bym Ci już dawno kopa w soopę zasadził i cieszył się życiem. Po co użerać się z taką osobą?