Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Mam taką sytuację: Mam chłopaka, któremu strasznie przeszkadza moja mama. Naprawdę dostaje furii gdy tylko czegoś się o Niej dowie. On uważa, że Ona Go źle traktuje. Były między nimi sprzeczki, spięcia i kłótnie. I od pewnego czasu On chce, żebym w ogóle nie rozmawiała z Nią na Jego temat. Ostatnio rozmawiałam i mama zapytała mnie kiedy mój chłopak ma urlop, więc normalnie odpowiedziałam, że ma parę dni w najbliższym czasie. No i potem Mu o tym mówię. I wiecie co? Z tego powodu zrobił wielką awanturę i ze mną zerwał. Ja rozumiem gdybym mówiła o jakichś wielkich rzeczach. Zdradzała nasze plany, opowiadała o związku, o kłótniach, zdradzała nasze tajemnice, ale to było tylko pytanie o urlop... Często też jest tak, że On mówi mi, co mam Jej mówić. Np. planuje sobie zmienić w najbliższym czasie pracę i już mówi mi: powiedz swojej mamie, że pracuję tam już dłużej. Albo np. powiedz swojej mamie jaki dobry obiad u mnie zjadłaś. Powiedzcie proszę czy to ze mną czy z Nim jest coś nie tak, bo ja chyba zeświruję z tą sytuacją. Co mam robić?

Gość gość
Niech ktoś odpowie. Bardzo o to proszę.

Gość gość
ustal granice inaczej wejda Tobie na glowe

Gość gość
Debil z tego Twojego faceta, bo normalne to nie jest. Nawet jeśli nie przepada za Twoja matka, to ze względu na Ciebie powinien ją szanować, zastanów się co będzie później skoro teraz robi akcje...

Gość gość
Gostek ma nierówno. Będziesz w tej nienawiści następna.