Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodyś? Spotkasz dojrzałość nad jeziorem

Polecane posty

Gość gość

Lato w pełni, a ja chciałbym się wybrać z elegancką dojrzałą kobietą nad wodę. Wrocław i okolice. Lubisz trochę młodszych? Czekam na wieści - hfa@10g.pl :) Pozdrawiam

Gość gość
naprawde??? ohhh coz z nietypowe pragnienie co sie stalo?? mama nie chce z toba jechac?

Gość gość
mamy nie oblizuję w czułych miejscach

Gość gość
oj kinius szukaj, nikt ci nie broni, naprawde tylko zrozum, ja mam w d***e twoje opowiesci o 20cm k*****e itd puszcze sie z rowiesnikiem bo z nim choc kilka slow mozna zamienic a ty moze i wiesz kto to jest kantor ale dopiero jak wygooglasz taka drobna roznica coz, moze przesadzilam z przykladem, ale chodzilo mi o to, ze prosci jak budowa mlotka chlopcy z wielkim ego i brakiem umiejetnosci, za to z wizja rznieca "niedopieprzonych staruch" :):) (ciekawe kto wam takich p*****l naopowiadal, to naprawde teraz na gimnazjalnych korytarzach funkcjonuje???...no popatrz to ciekawe dlaczego zaden chetnej nauczycielki nie przelecial:) ) a nie wazne, bo to jak grochem o sciane ujmijmy to tak poza nielicznymi przypadkami kiedy babcia jest naprawde kretynka, nie macie szans, zwyczajnie bo jestescie DURNI, to sie nazywa roznica pokolen, mnie p*****la twoje komputerowe gierki a ty nie masz pojecia, ze ksiazki sa od czytania a nie od lezenia na polce tak to funkcjonuje a k***skow kilka w zyciu mialam, wiec mnie kolejna glisda nie podnieca

Gość gość
przecież nie musisz odpisywać... chyba że lubisz w ten sposób marnować czas :)