Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc facetow leci na tepe latwe laski

Polecane posty

Gość gość

Olewaja nawet ladne, ale spokojniejsze czy nawet NORMALNE ale po prostu nie dusze towarzystwa. Do zwiazku biora pewna siebie i udajaca madra dziunie, a one po bokach im rogi doprawiaja. Znam takich kilku, co lecieli na suki i sie dorobili. Wiec KAZDY facet taki jest!

Gość gość
Ja nie lecę na takie kobiety. Może być spokojna, byle otwarta na doznania, np nonkonformistka.

Gość simian raticus 666 997 69
Hehehe haha hihi hłehł buhaha buhehe

Gość gość
Ja uwielbiam szare myszki, niesmiale :D

Gość gość
Bo spokojne kobiety wstydliwe slabo sie ****ają

Gość gość
Nieśmiałe właśnie najlepiej się ****ają, i są bardziej zboczone od tych śmiałych na co dzień.

Gość gość
Nie sądze...

Gość gość
Bo jesteś za głupi, żeby to dostrzec.

Gość gość
To zadaj sobie pytanie logiczne, skoro są wstydliwe i spokojne to w łózku jakie będą ? Pewnie tez zakompleksione a te otwarte wygadane laski beda też pewne siebie w lozku i z nimi jest konkretnie

Gość gość
ja jestem odbierana jako delikatna dziewczynka, ale w lozku jestem bardziej otwarta, w moim przypadku to prawda :) byly sie zdziwil niezle :D

Gość gość
My tu mówimy o nieśmiałości a nie o wstydliwości. Widzę, że bardzo mało wiesz, skoro sądzisz, że te nieśmiałe słabo się dymają. Nieśmiała może wybuchnąć w łóżku, i tam pokazać swój tempterament, To cecha też osobowości.

Gość gość
Tylko ze ja nie jestem wybitnie niesmiala czy wstydliwa, po prostu odbierana jako spokojna i delikatna. ale i tak zaraz ktos zaprzeczy :P

Gość gość
Ja bym chciał zeby tak bylo ale w to niewierze. To dobrze ze niektore nietrzymaja sie tej reguły

Gość gość
Ja np jestem jako facet delikatny, trochę nieśmiały, spokojny, a w środku zboczony do szpiku kości z wyobraźnią. Kwestia jedynie znalezienia odpowiedniego partnera do igraszek.

Gość gość
To by sie zgadzalo jesli chodzi o moja ukochana, moj ideal i jesli chodzi o wyglad i charakter - cicha woda brzegi rwie :D

Gość gość
Ja w kontaktach z ludzmi jestem niesmiala ale w lozku to istna dzikuska jestem! Bzykam sie jak trza az trociny leca. Przy tym tak potrafie faceta wytarmosic ze ow czuje moje rece na swoim ciele jeszcze dlugo po seksie i rozpamietuje mnie walac koniuszego pod pierzyna!

Gość gość
To 100% prawda, skromniutkie niesmialuchy jak sie rozkreca to... :)

Gość gość
nie o tym jest watek

Gość gość
hh

Gość gość
yupo

Gość gość
up

Gość gośćjlj
a na kogo mają lecieć na zakonnice ?

Gość gość
nie lubie byc odbierana jako niesmiala dziewczynka na codzien, nudziara, aseksualna i takie tam, mam duzy temperament, wyzyje sie na facecie, troche ze mnie sadystka, na szczescie mojemu chlopakowi to odpowiada

Gość gość
faceci lecą do tej która mu obciągnie .. Ta która będzie chciała mu obciągnąć .. Jaki jest sens interesować sie laską ktora nie chce pokazać tzytzków ?

Gość gość
BO NIK NIE DA GWARANCJI ZE TE TRUDNE NIE SA TĘPE.

Gość gośćaaa
gość 2015.07.05 Ja bym chciał zeby tak bylo ale w to niewierze. To dobrze ze niektore nietrzymaja sie tej reguły xx Ale w co tutaj wierzyć człowieku? :) Kobiety sa różne i w łózku i na codzień i jedno nie jest zbytnio zalezne od drugiego bna prawdę. Kobieta w łózku z mezczyzną sam na sam, z osobą której ufa, któą kocha potrafi robic takie rzeczy... Przecież nie bedzie taka sama w towarzystwie dla wszystkich nawet słownie czy tak samo przebojowa bo większośc kobiet musi poczuc bezpieczeństwo, spokój i zaufac drugiej osobie, poznac ja dogłebnie i przede wszystkim kochac a wtedy rózne rzeczy się dzieją oj różne :) A te przebojowe często sa mocne w gębie ale słabe w praktyce:) Słyszałeś kiedys o takim przysłowiu? Krowa która dużo muczy mało mleka daje :) To nie jest religia nie musisz wierzyc wystarczy że sprawdzisz :)