Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nebula123

Singielki z Krakowa łączmy się

Polecane posty

Hej, na imię mam Ania i mam 27 lat. Mieszkam i pracuję w Krakowie. Od jakiegoś czasu jestem znów singielką.. Nie jest to łatwy kawałek chleba w tym wieku.. Mam wielu znajomych, kilku zaufanych przyjaciół, ale niestety, większość z nich, i to spora, jest w zupełnie odmiennej sytuacji niż ja.. Mają już "drugie połówki", niektórzy zakładają już rodziny, albo szykują się do ślubu - w skrócie mają plany w które singielce ciężko się wpasować.. I tak sobie pomyślałam, że może nie ja jedna.. Fajnie byłoby znaleźć koleżanki, mające podobną sytuację, aby sobie nawzajem zwyczajnie pomóc, pogadać i zapomnieć o tym, że wszyscy w koło kogoś mają, łączą się w pary, a nas tylko pytają, kiedy nasza kolej.. Chciałabym poznać Was dziewczyny, które stanowczo "gdzieś" mają presję związaną ze znalezieniem życiowego partnera.. z którymi można byłoby pójść na imprezę, na kawę, na zakupy czy nawet na rower.. Które tak jak ja będą miały podobne problemy i dylematy i z którymi zwyczajnie w świcie będzie można to obgadać.. Jeżeli jesteście gdzieś tam w Krakowie - może nawiążmy kontakt, poznajmy się - żeby łatwiej było "nie dać się zwariować" Wierzę, że wszystkie możemy tylko na tym zyskać! pozdrawiam Ania

Gość gość
to niegłupi pomysł, ale radzę podrzucić ten pomysł na gumtree, po pierwsze z pewnością będzie większy odzew bezpośrednio z Krakowa a po drugie ktoś będzie mógł odpowiedzieć od razu formularzem bez wpisywania tutaj publicznie wszystkim wkoło swojego e-maila

Gość Mormiko
Też jestem singielka z Krakowa, co prawda jestem młodsza, mam 20 lat, więc nikt mi jeszcze nie truje "kiedy sobie w końcu kogoś znajdziesz" jest to plus, ale i tak nie fajnie się patrzy na to jak wszyscy znajomi mają kogoś, myślę że pomysł z poznaniem kogoś tutaj żeby gdzieś wyjść na kawę nie jest zły ;)

aaa bo tu się nie da napisać prywatnej wiadomości? hm.. jestem tu nowa, więc nie wzięłam tego poda uwagę :) brawo dla mojej genialności haha coś się wymyśli jeżeli tylko będą Chętne się spotkać :)