Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimfa0

Pragnę poczuć dreszczyk...

Polecane posty

Gość Nimfa0

taki sam jak kiedyś czułam kochając się z mężem. A teraz kiedy przychodzi czas na kochanie to nawet się nie całujemy :/ konkretnie przechodzi do całowania piersi, pobawi się trochę i robi co ma robić. A mnie to szczególnie nie zadowala. Też tak macie?

Gość gośćdsa
Mój stary to od razu majty w dół i chce orać pole. Ciesz sie ze Cie jeszcze po cyckach maca.

Gość gość
Ja mam tak jak gość powyżej:(

Gość gość
Oj kobity,kobity,całować,macać cycki i pieścić ciało to się chce jak się ma 17-20 lat albo jest się amantem w filmie,dorosłemu facetowi się już takich rzeczy nie chce robić,tylko najlepiej fujara w szparę,5 minut i spać Często kobiety sie dziwią, że facet w związku się masturbuje.Czasami przychodzi ochota na spust ale nie ma ochoty na seks,zamiast przygotowywać partnerkę pół godziny to woli poruszać ręką dwie minuty i mieć z głowy.

Gość gość
I co? O czym to ma świadczyć? Że powinnamnsie zadowolić funkcja wora na spermę?

Gość ukauka
Uczucie i fascynacja druga osoba zawsze mija. Dlatego uważam, że partnerów powinno się zmieniać co rok na nowego, poczuć od nowa fascynację i dreszczyk emocji.

Gość gość
Świadczy to o tym, że trzeba było korzystać z seksu jak się miało te naście lat,wtedy jest największa potrzeba i najwięcej to daje przyjemności.

Gość gość
@ gość dziś taka prawda a jak chcesz czegoś więcej to sama przejmij inicjatywę w waszym łóżku zaproponuj inne układy aż po szybki wyjazd w pojedynkę do Egiptu bo czas leci szybko i szkoda go na zaniechania ! :)

Gość gość903
Mój mąż zwyczajnie nie lubi się wysilać, a ja jestem zmęczona wychodzeniem z nowymi pomysłami i inicjatywą. Jest o mnie zazdrosny, ale nie chce mu się mnie zaspokajać, tak żebyśmy oboje byli zadowoleni.

Gość gość
na lenia najlepszy bat pejcz obroża i smycz poczytaj sobie trochę o BDSM

Gość Pleiades
Nimfa) poszukaj kochanka. On rozchyli Twoje płatki i dojdziesz zanim w Ciebie wejdzie. A w ustach będziesz miała smak wina, spermy i swojej cipki.

Gość gość
Czasami brak inicjatywy jest reakcją na to samo. Każdy kij ma dwa końce.