Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce sie zenic, nie chce miec dzieci warto w tym trwać?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 32 dwa lata, pracuje jestem singlem. Mam swe mieszkanie mam rodzinę znajomych i przyjaciół. Nie widzę nic ciekawego w ślubach i w posiadaniu dzieci. Nie kręci mnie to zupełnie lubię po pracy iść do knajpy nie spieszyć się kupić książkę poczytać w weekend pojechać do Sopotu. Nie narzekam na brak powodzenia jestem zadbany szarmancki miły nic poza tym. Sylwetka normalna jeżdżę na rowerze pływam. Tyle. Łysy jak kolano. Coraz częściej słyszę powinieneś się ustatkować spłodzić syna. Nie masz dla kogo żyć. Zostałem jedynym kawalerem w rodzinie. Pytanie czy powinienem iść dalej w tak hedonistyczny styl życia i żyć tak bo wygodnie fajnie lajtowo.Czy podjąć się społecznej roli posiadania rodziny. Zaznaczę że nie czuję się lekkoduchem dandysem. itp.

Mam takie samo pedejście do życia. Nierozumiem co w tym złego ? Niektórzy poprostu niemają potrzeby mieć dzieci, ślub to dla mnie już w ogóle głupota. Każdy żyje tak jak lubi, teraz tylko znaleźć partnerke która ma podobny światopogląd by żyło się łatwiej iprzyjemniej.

Gość gość
związki są dobre dla kobiet bo zyskują sporo w nich. Ty co najwyżej stracisz. Bądź singlem jeśli tak Tobie dobrze a kobiety olej poza seksem z nimi to są same problemy.

Gość gość
NIC NA SIŁĘ nie warto robić wszystko na siłę dla ....rodziny. bo to nie ona będzie żyć z twoją żoną czy dziećmi jak je będziesz miał. czujesz że to nie to ? ok.nie zmuszaj się do niczego .i nie słuchaj w tym przypadku nikogo oprócz siebie.

Gość gość
związki są dobre dla kobiet bo zyskują wiele np.? niby co zyskują? kobieta wyjdzie za mąż gdzie ma już swoje mieszkanie , pracę swoje pieniądze i niezależność i co ma niby zyskać? faceta co w domu nic nie zrobi i do pracy mu nie śpieszno??

Gość gość
Jestem, kobietą - też nie chce ślubu i dzieci. No ślub może koło 40 bym zrobiła taką wiecie huczną imprezę dla starych wyjadaczy, jak już spłacę kredyt za auto i dom. Teraz mam 25, od 3 lat w stałym związku - jest super tylko on coś zaczyna powoli gadać że koło 30 jakieś dziecko pewnie trzeba będzie zrobić - mm cichą nadzieje że jestem bezpłodna lub on :)

Gość gość
tylko że kobiety nie mają swoich mieszkań domów dobrej pracy i pieniędzy :)

Gość gość
gość dziś Autorowi chodzi o co innego. Ty żyjesz w konkubinacie a autor jest singlem.

Gość gość
Ja w przyszłości będę mógł mieć swoje mieszkanie, może nawet wybudowane, może firmę jakąś, i dobry samochód. Żenić się nie zamierzam.

Gość gość
12.11 ja mam dom, własną firmę i 29 lat. Jestem kobietą, walnij się w ten twój zaściankowy łeb.

Gość gość
dziś tylko że kobiety nie mają swoich mieszkań domów dobrej pracy i pieniędzy usmiech.gif niezła prowokacja tępaku. sama mam 32 na karku i nie wyobrażam sobie aby ktoś wszedł z buciorami do mojego życia. dobrze zarabiam mam po babci swój dom, fajny samochód. ślub do niczego nie jest mi potrzebny. z przyjaciółmi miło spędzamy czas, wakacje dwa razy do roku . nie, nie samobójstwa nie popełnię. tak jak jest jest dobrze

Gość gość
tylko że teraz matole to kobiety robią kariery , mają kasę i mają jaja a nie facio co ledwo 2 tysiące zarobi

Gość gość
kobiety zyskuja na zwiazku?? buahhahahhahahahahhaha dawno mnie nikt tak nie rozsmieszył!! człwoieku taki tekst to mógłbyś napisać 30 lat temu kiedy kobiety były zalezne od swoich panów i władców! Dziś kobieta tak samo jak faceci z********a, cześto na dwa etaty. Oprócz tego musi posprzątac, ugotować, zając się dziecmi i czesto skręcić meble, naprawić cieknący kran bo faceci w obecnych czasach tylko zarabiają pieniadze potem wracaja do domu i włączaja playstatnion i piją piwo. A wiertarka?? Oni nie wiedzą juz co to jest, bo wolą iść do centrum hadlowego kupic sobie nowe rurki🖐️ takich cudownych mężczyzn mamy w obecnych czasach🖐️ i ten ma jeszcze czelność napisac że to my kobiety cos zyskujemy????chamstwo!

Gość gość
Jeszcze mało tego- w dziejszych czasach facetów trzeba nawet podrywać bo oni nawet tego już nie potrafią robić! Jeszcze kilka lat a kobiety zaczna się masowo łączyć w pary z kobietami. Potem klierunek bank spermy i wobec tego zastanawiam sie coraz czesciej PO CO NAM TAKI WSPÓŁCZESNY PSEUDO FACET?

Gość gość
Nie podrywaja, bo im nie zależy. Wolą być sami.

Gość gość
:D :D :D :D :D współczesny facet to 30-letni mamisynek żyje na koszt rodziców. w domu nic nie potrafi zrobić , jedynie zupkę chińską. mamusia mu gotuje,gacie pierze, sprząta ,a nierób i oferma siedzi na łasce rodziców. potem kobieta jeśli takiego zechce męczy się całe życie z dużym dzieckiem.

Gość gość
Nie podrywają bo nie mają JAJ, bo boją się kobiet które potrafią pogodzić i pracę zawodowa i pracę w domu i wychowywanie dzieci. A oni co potrafią?? Mój facet nawet uszczelki nie potrafi zmienić w kranie czy wywiercić otworów w ścianie pod półkę:-( Wstyd panowie, wstyd! A ty autorze zostań sobie sam masz rację, przynajmniej nie unieszczęsliwisz żadnej kobiety🖐️

Gość gość
Za to piwko a najlpeiej dwa dziennie i pierdzenie od rana do nocy to mu świetnie wychodzi!

Gość gość
Ja jestem jeszcze w miarę młody, mam zamiar nauczyć się kilku rzeczy, gotowania w miarę, prania, aby w przyszłości sobie samemu żyć i radzić.

Gość gość
13:01 ucz się ucz bo żadna kobieta nie chce w obecnych czasach faceta który nic nie robi. Zresztą to powinieneś juz dawno uczyć no ale oczywiście mądra mamusia stwierdziła że synusia nalezy wyręczać:-(

Gość gość
Co cię to obchodzi co powinieniem już umieć a co nie ? Mi się do niczego nie spieszy. W przyszłości chcę pójść na swoje i mieszkać sobie sam.

Gość gość
to mieszkaj sobie sam DZIKU, najlplepiej mieszkaj w lesie! I blisko mamusi bo watpie że się nauczysz czegokolwiek, więc mamusia w razie czego posprząta i ugotuje synusiowi🖐️ Brakuje słow na dzisiejszych facetów:-(

Gość gość
Jestem autorem tego tematu. Dlaczego tak czasem myślę. Siostra dwoje dzieci urobiona po pachy ale szczęśliwa w dobrym małżeństwie.Jedna z eks nie potrafiła kanapki zrobić mimo iż mieszkaliśmy razem podział moje twoje i tak dalej. Jak moje twoje przecież to chore.Druga wersja coreczka mamusi do mamusi na obiad na kolacje na remont. Przez jakis czas patrzylem. Z placa srednio bylo u niej.umycie naczyn czy juz wyjecie ze zmywarki no jak ksiezniczka. Najpierw patrzylem z nerwami potem z poblazaniem a na koncu mowilem ze chyba pora sie rozstac. Do dzis te kobiety szanuje milo wspominam mimo iz roznie bylo. Sam pewnie jestem naznaczony wadami. Nie wyobrazam sobie nie dbac o swoje mieszkanie. Mialem 19lat jak wyprowadzilem sie z domu i nie zaluje. Dzieki temu jestem samodzielny. Wiem tez ze potrzebuje partnerki a nie kobiety ktora bedzie wymagala wiecznie swej atencji prowadzenia." Milosc to za malo zeby zyc a zycie to za malo aby byc." Jak w piosence.

Gość gość
Mi mamusia tak nie potrzeba, tym bardziej ojciec, bo mi działa na nerwy. A nauczyć się nauczę, i będę sobie radził sam, bo lubię ciszę i spokój.

Gość gość
Jestem facetem w Twoim wieku od prawie 10 lat zonaty i niewyobrazam sobie byc sam. Wracac do domu gdzie nikogo nie ma,gdzie nie ma z kim posmiac sie i zartowac,wyglupiac i bawic. Oczywiscie mam wielu kolegow ale to nigdy nie bedzie to samo,chocby dlatego,ze z kumplem sie nie tule. Jednak tak jak Ty nie chce dziecka,bo zaburzy mi caly szczesliwy swiat,bo kosztuje,bo opieka,bo nie czuje,ze bede dobrym ojcem,bo nie chce nim byc i jeszcze wiele. Kazdy sam podejmuje wybory, Ty czujesz sie szczesliwy zupelnie sam,ja z zona a jeszcze innemu dzieci do szczescia beda potrzebne. Wazne by zyc tak jak samemu sie chce.

Gość gość
nic na siłe. Zmienisz zdanie, jo ile spotkasz kobiete, na ktorej ci bedzie zależeć ( a jej na slubie i dzieciach).

Gość gość
przestań,,,, nie daj sie! rodzina zawsze namawia na dzieci, wnuki a jak przychodzi co do czego to ci nikt nie pomoze a ty jestes uwiazany-unieszczesliwiłbys jakas kobiete i dziecko zgadzajac sie na slub i ojcostwo bez checi zyj tak jak chcesz i badz szczesliwy:) ludzie ci zazdroszcza braku obowiazków, a ja uwazam ze masz fajne zycie:)

Gość gość
gość dziś 12.11 ja mam dom, własną firmę i 29 lat. Jestem kobietą, walnij się w ten twój zaściankowy łeb. x tak tak wmawiać możesz dzieciom a nie dorosłym

Gość gość

Któraś z d.e.b.i.l.e.k gadała,ze my boimy się zagadać.Otóż nie,bezmózga raszplo,my nie zagadujemy bo nie ejsteście tego zwyczajnie warte.Babiszony bez żadnych ambicji (no chyba ze ambicjami można nazwać złapanie na brzuch faceta), porządnego wykształcenia no i są tak koszmarnie brzydkie,że lepiej życ samemu albo jechac na ręcznym.Pozatym my MAMY jaja,tylko nie chce nam się brać za was bo wy polki nie jesteście KOBIECE....ne babochłopy pełne nienawisci do męzczyzn.Oby was muzułmanie ubogacili kulturowo :)