Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam parkę a mam dwójkę o tej samej płci któraś tak ma?

Polecane posty

Gość gość

jestem w IIgiej ciąży i okazało się, że mam dwójkę tej samej płci, a bardzo chciałam parkę. Od początku nie zależało mi konkretnie na żadnej płci dziecka tylko właśnie żeby mieć jedno i drugie ;) Trochę nie mogę się z tym pogodzić, jakoś tak rozmyślam... Na 100% nie mam już szansy na parkę, a 3eciego dziecka nie będę próbować,bo to wcale nie gwarantuje odmiennej płci i nie chce trójki - to nie dla mnie.... Wiadomo, że i tak będzie ukochane i najważniejsze że zdrowe (naprawdę tak uważam) tylko chyba te "ciążowe hormony" powodują moje rozmyślania i rozczarowanie... czy któraś mama tak miała?

Gość gość
drugi chlopak?ja mam core i bardzo bym chciala druga core ale boje sie ze bedzie chlopak,tez bym kochala napewno,ale chcialabym dwie corki

Gość gość
mam znajoma ktora miala 2 synow i chciala core--ma 3 syna,inna miala 3 corki ,chcieli syna i ..maja 4 core,nie przewidzisz tego ani nie zaplanujesz

Gość gość
Js mam corke bardzo chcialam mirc parkr wiec w dtugiej ciazy w 17tyg uslyszalam na bank dziewczybka hm cieszylam sie ze zdrowa ale troche zalowlam ze nie chlopak bo na 3 juz sie nie zdecyduje. W tamtym tyg bylam na usg jestem w 26 tyg ciazy i gin mowi ze vardzo przeprasza ale jednak chlopak bedzie bo jest "ogonek" nqwet zrobil zdjecie i dobrze widac co ma miedzy nogami... Ach jestem zadowolona:) A u ciebie to juz pewne ze ta sama plex

Gość gość
A mi sie udalo za 3podejsciem mam corke ale moi oczkiem w glowie jest drugi z kolei syn dlatego ze niektorzy czyli tesciowa byli rozczarowsni ze znowu chlopak

Gość gość
no ja już mam 32 tc i na 100% drugi chłopiec, sama widziałam ;) chciałam mieć parkę, ale trudno, naprawdę najważniejsze żeby zdrowe było! Sama mam sąsiadów co mają 4 córki tez chcieli chłopca, już sobie odpuścili "starania" ;)

Gość gość
Jak chcialas parke, to trzeba bylo sobie kupic, bo PARKA to rodzaj kurtki.

Gość gość
Ja mam 2 córki, w sumie chciałam dziewczynki i nie myślałam nigdy że wolałabym inaczej. Rozumiem Cię jednak, przez moment miałam odczucie, że mój mąż był trochę "rozczarowany" jak się dowiedział, że druga córka. Z kolei moja koleżanka kilka dni temu urodziła 3 córkę, bo na prośbę męża próbowali 3 razy... oczywiście on chciał syna ;-) Ciesz się, że chłopcy zdrowi.

Gość gość
Ja mam dwie corki i bardzo sie ciesze! Niby tez z poczatku chcialam parke ale jak uslyszalam od ginka ze 2 cora to bardzo sie cieszylam. Maz plakal zalamany a teraz corcia to jego oczko w glowie

Gość gość
Chyba jestem nienormalna, bo mi wszystko jedno jaką płeć będzie miało moje dziecko...

Gość gość
Ja mam odwrotnie. Bardzo chcialam miec druga corke. Urodzil sie synek i tez jest fajnie. Ale nadal uwazam, ze rodzenstwo tej samej plci szybciej sie dogada.

Gość gość
Ja jestem w drugiej ciazy i nie chcialabym corki. Mam syna i chcialabym syna...

Gość gość
Miałam córkę i chciałam syna, jest syn i nie wyobrażam sobie że miałabym więcej dzieci.