Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że bycie inteligentną kobietą jest przywarą

Polecane posty

Gość gość

Nigdzie nie mogę znaleźć przystojnego faceta który byłby na moim poziomie, społeczeństwo dyskryminuje inteligentne kobiety. O stanowisku dyrektora mogę zapomnieć, Nobla też nie dostanę i koleżanki mam same głupawki.

Gość gość
Wada

Skoro już tak zachwalasz swoją inteligencję to powiedz chociaż że jesteś ateistką, agnostyczką.

Gość gość
A ty jestes rasistowskim katolibem

Gość gość
Jestem wierząca.

Gość gość
A co ma inteligencja do wyznania?

A poco jesteś wierząca? Skoro jesteś inteligentna to wyjaśnij po co inni ludzie są wierzący i wyznają setki różnych religii? Czy człowiek inteligentny będzie uważał tylko jego religia jest słuszna? A jeśli tak nie uważa, to czy zakłada że skoro jest w gronie ludzi religijnych to biorąc pod uwagę powyższe, jego wiara może być nieprawdziwa a prawdziwsza może być wiara muzułmanina? Co zrobisz jeśli całe życie będziesz katoliczką, a okaże się po śmierci "trafisz" do raju islamskiego w którym będziesz uchodzić za przedmiot do posuwania? Co ci daje wiara w obliczu innych wiar?

Gość gość
Kolejna gimboateistka.

Jeśli nie rozwiniesz odpowiedzi na powyższe zagadnienia dot. wiary to znaczy że nie jesteś inteligentna, to znaczy że jesteś tępym kobiecym śmieciem. Programem komputerowym.

Gość prawictwo pospolite 193
inteligentna też moze być seksowna .. Wielu ludziom wydaje sie ze inteligentna to wyrachowana aseksualna sztywna panna typu Joanna PIenkowska na która nikt nie spojrzy poza 1 % garstką facetów .... a faceci marzą tylko o laskach jak Miranda Kerr , a nie myslących jak faceci babochłopach .. To tylko teoretycznie prawda . nawet takie panny jak Joanna PIenkowska mają swoich wielbicieli .. Oczywiscie Pienkowska ma wielbicieli 1000 razy mniej niż Natalia Siwiec , ale to juz inna sprawa

Gość gość
ja się uważam za inteligentną i to moja największa zaleta :) prawda, że większość rozmów koleżanek budzi u mnie zażenowanie, a faceci są przerażeni jak na ich flirty odpowiadam ciętą ripostą, ale nie zamierzam udawać głupszej, chociaż taką czuję czasem presję. Mam nadzieję, że kiedyś trafię na faceta z dystansem, który nie będzie się bał rozgarniętej kobiety. Pozdrawiam :)

Nie ma inteligentnych z natury kobiet. Cała ich inteligencja - jeśli takowa już istnieje - jest tylko plagiatem tej męskiej inteligencji. Kobieta z natury jest głupia jak but.

Gość gość
annil jesteś facetem?

Gość gość
Ale bzdury opowiadasz.

Gdzie k***a odpowiedzi na moje pytania? Czy przerasta to twoją wielką inteligencje autorko aby odpowiedzieć?

Gość gość
Nie mam zamiaru odpowiadać na nieracjonalne pytania.

A twoja wiara jest racjonalna debilu? Wszystkie pytania są poprawnie skonstruowane i odpowiedź na nie istnieje, tylko ty jej nie znasz bo nie jesteś inteligentna i to jest cała prawda. I takich jak ty jest tysiące.

Gość gość
Twój styl pisania przypomina mi style pisania facetów.

Gdzie są odpowiedzi na moje pytania? No gdzie jest twoja inteligencja, nagle ją zgubiłaś? Żeby uchodzić za inteligentną to trzeba tej inteligencji dowieść, a nie kuć na blachę w szkole bo to żadna sztuka.

Gość gość
Dyskusja z tobą nie ma sensu, ponieważ stawiasz absurdalne trzy jako pewnik. Z fanatykami się nie rozmawia

Gość gość
annil_ dziś Tak tak, jestem ateistką to jestem również inteligentna. Weź się schowaj. Co do islamskiego raju, nie ma takowego. A wiesz dlaczego? Bo Islam powstał 500 lat po Chrystusie i wywodzi się w prostej linii z Judaizmu. A jeśli J jest synem jeszcze wyższej istoty niż starotestamentowy Bóg, (co bardzo możliwe),to tym bardziej autorka nie trafi do islamskiego raju jako mięso do posuwania.

Gość gość
Nie ma inteligentnych z natury kobiet. Cała ich inteligencja - jeśli takowa już istnieje - jest tylko plagiatem tej męskiej inteligencji. Kobieta z natury jest głupia jak but. x No i teraz udowodniłeś, że mimo logicznego myślenia i rozwiniętego rozumowania jesteś idiotą. Nie za ciasno Ci w tym ograniczonym umyśle?

Gość gość
To podszywy, nie ja, ja jestem inteligentna

Gość gość
annil_ dziś Nie ma inteligentnych z natury kobiet. Cała ich inteligencja - jeśli takowa już istnieje - jest tylko plagiatem tej męskiej inteligencji. Kobieta z natury jest głupia jak but. x Z***biście się podsumowałaś, co jeszcze potwierdziłaś swoimi głupimi pytaniami, na które nie potrafisz sobie sama znaleźć odpowiedzi :)

Gość gość
annil_ dziś Nie ma inteligentnych z natury kobiet. Cała ich inteligencja - jeśli takowa już istnieje - jest tylko plagiatem tej męskiej inteligencji. Kobieta z natury jest głupia jak but. X Piertolisz człowieczku. Każdy noworodek jest inteligentny. Głupi rodzice zabijają inteligencję bo są za głupi żeby ją dostrzec u swoich latorośli, później takie przygłupki jak ty, piszą bzdury. Mądrzy rodzice wychowują swoje latorośle w inteligentny sposób skąd później tacy jak autorka ma problem znaleźć równe sobie osoby do towarzystwa i jako towarzysza życia. Nie dziwię się jej bo sama mam taki problem. Przygłupawe koleżanki i faceci.

Gość gość
Każdy noworodek jest inteligentny x No błagam, to też jest gruba przesada, jest coś takiego jak geny i chociaż noworodki oczywiście są u progu rozwoju i ich wiedza oraz sposób rozumienia świata w dużej mierze zależą od wychowania, to są tez uwarunkowania których się nie przeskoczy choćby nie wiem co

"A poco jesteś wierząca? Skoro jesteś inteligentna to wyjaśnij po co inni ludzie są wierzący i wyznają setki różnych religii? Czy człowiek inteligentny będzie uważał tylko jego religia jest słuszna? A jeśli tak nie uważa, to czy zakłada że skoro jest w gronie ludzi religijnych to biorąc pod uwagę powyższe, jego wiara może być nieprawdziwa a prawdziwsza może być wiara muzułmanina?" x Czekam na odpowiedz tępa autorko. Pytania są skonstruowane logicznie.

Gość gość
gość dziś Każdy noworodek jest inteligentny x No błagam, to też jest gruba przesada, jest coś takiego jak geny i chociaż noworodki oczywiście są u progu rozwoju i ich wiedza oraz sposób rozumienia świata w dużej mierze zależą od wychowania, to są tez uwarunkowania których się nie przeskoczy choćby nie wiem co X Tak, ale zauważ że nawet upośledzony umysłowo czy fizycznie człowiek będzie inteligentny gdy mu się na to pozwoli podczas jego rozwoju. Do tego pozwolenia potrzebna jest inteligencja opiekunów.

Gość gość
Ja ci odpowiem wszystkie religie sa irracjonalne a podzialy miedzy katolikami i Żydami czy muzułmanami i prawosławnymi są sztuczne i rodzą tylko uprzedzenia. Zauwazyles, jaka nienawiscia potrafia do siebie palac wyznawcy roznych wiar? Ja to widze nawet w swoim domu, po mojej matce. To jest zaprzeczenie calej tej pieknej idei religii, ktora mowi o kochaniu wszystkich bliznich :)