Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów. Czy jeśli poznalibyście dziewczynę, która

Polecane posty

Gość gość

by się wam bardzo spodobała podczas pierwszego spotkania, to czy mając świadomość, że skontaktowanie się z nią może być dość trudne.. dążylibyście do kontaktu? moglibyście dużo zrobić, żeby się z nią umówić? To wszystko przy założeniu, że dziewczyna wywarła na was ogromne wrażenie.

Gość gość
A po co ganiać za wielką księżniczką która uważa się za modelkę?

Gość gość
Zależy co by mi zrobiła na pierwszym spotkaniu , jakiego loda , jeśli byłby dobry , to chciałbym się dalej spotykać

Gość gość
może raz bym spróbował, a potem na razie. A poza tym zależy jak trudny byłby ten kontakt, jeśli bardzo, to w ogóle bym nie próbował i tak w ogóle to skąd wiesz, że TA dziewczyna wywarła na nim tak wielkie wrażenie ??? Jesteś wróżką?

Gość gość
Wróżbitą Maciejem :-P

Gość gość
domniemam że ty jesteś tą księżniczką i chcesz wiedzieć, czy księciunio, będzie za tobą latal tak ? Otóż, NIE BĘZIE !, chyba, że to jakaś ciepła klucha, a nie facet. A ten kontakt, to jak bardzo utrudniony, może byś coś łaskawie więcej napisała ?? wyjechałaś na drugi koniec świata, czy co ?

nie nie wywarłaś na mnie dużego wrażenia. Byłaś cicha i skrępowana. Za mało injatywy z twojej strony, co ty se wyobrażasz że będe niepał przez taką?

Gość gość
autorce sie wydaje że wywarła na jakimś facecie duże wrażenie, a on ją pewnie ma w d***e :D mi sie wydaje że to ten koleś wywarł na tobie duże wrażenie autorko i teraz masz nadzieje że sie odezwie :D

Gość gość
Bo wiem o tym. Nie wiem czy piorunujace wrażenie, ale duże na pewno. Pewne rzeczy po prostu widać ;) a co do trudnosci w kontakcie.. nie będę mówić o co chodzi dokładnie, ale w pewnym sensie różnica w hierarchii społeczno-zawodowej :O czasem nie można do kogoś zadzwonić z różnych przyczyn.