Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł_169cm

Jestem karłem i poznałem karlicę niższą ode mnie.

Polecane posty

Gość karzeł_169cm

Jestem karłem, mam 169 cm wzrostu. Niedawno poznałem przez internet świetną dziewczynę, też karlicę. Jest niższa ode mnie ma 140 cm wzrostu. Boję się spotkania z nią bo jak zobaczy że jestem karłem i mam tylko 169 cm to może się przerazić :( Jak myślicie, jest sens to ciągnąć, czy lepiej dać sobie spokój z kobietami ?

Gość gość
prowo... Od kiedy 170 cm wzrostu jest karłactwem? :(

Gość gość
Normalny wzrost c***u prowokatorze.

Gość karzeł_169cm
Oczywiście 170 cm nie jest karłowatym wzrostem, ale poniżej to już karłowatość. A ja NIE MAM 170 cm, tylko 169 cm a to jest różnica!!

Gość gość
Karłowactwo nie, ale faktycznie 170 cm to niski facet :O

Gość gość
170 cm to niski, ale 169 cm to już karzeł, niestety...

Gość gość
Niski, ale bez przesady. To zależy też ile masz lat, bo im młodsze pokolenie, tym wyższe jest. Ja sama mam 1,64 i dla mnie facet 1,70 byłby niskim, ale nie za niskim.

Gość gość
Dużo jest takich facetów a nawet i niższych i nawet nie wiecie że nie mają tych 170..

Gość karzeł_169cm
Mam 31 lat. Nigdy nie byłem w związku z kobietą właśnie przez wzrost. Dopiero teraz trafiła się kobieta, bardzo niska czyli dobra na mój wzrost bo ma 140 cm, ale mimo tego boję się że i dla niej będę za niski. Znam przypadek gdzie kobieta ma 130 cm, a facet 180 cm więc sami widzicie że nawet karlice wolą normalnych facetów :( A ja mam 169 cm, a nie 170 cm, a to jest spora różnica, bo od 170 cm zaczyna się normalny niekarłowaty wzrost u faceta, a poniżej to niestety karzeł :(

Gość gość
Haha.. to ja mam 168 i nie narzekam na brak powodzenia wśród NORMALNYCH kobiet, które patrzą na cos więcej niż wzrost. Taka laske jaka ja mam to niejeden 185+ by mi pozazdrościł :P

Gość gość
1 cm to jest wielka różnica? No weź nie dobijaj. Też tak uważam, że problem bardziej tkwi chyba w Twojej głowie niż w czymkolwiek innym. Weź przykład z gościa powyżej. I wcale nie każda woli 2 metrowego dryblasa. Gdybym sama miała wybierać, bym wolała przy swoich 164 faceta niskiego niż takiego, do którego bym ciągle musiała zadzierać głowę :D

Gość gość
Nawet jak założy buciki na najwyższym obcasie na świecie, to i tak będzie niższa. Nie masz się o co martwić jeśli kobitka jest wyrozumiala. Życzę dużo szczęścia i miłości. Pozdrawiam :)

Gość karzeł_169cm
Niestety, w moim wypadku w grę wchodzi naprawdę bardzo niska karlica. Kobieta powyżej 160 cm będzie dla mnie za wysoka i to mi każdy potwierdzi. Nawet taka 150 cm to też jest za wysoka, bo ubierze 20cm obcasy i będzie równa ze mną (albo i wyższa). Mogę mieć tylko karlicę, a 140 cm to jest chyba ok, jak myślicie. Mogę mieć taką co ma 140 cm czy mam szukać jeszcze niższych ??

Gość gość
Bez przesady. 160 będzie za wysoka. Niby dlaczego? No chyba że lubi łazić w 20cm szpilkach, to może i tak :D

Gość Bubblunia
A ja uważam że niski wzrost u mężczyzny poniżej 170 cm to kalectwo. Takie same kalectwo co brak ręki, nogi, albo poruszanie się na wózku. Nie ma co się oszukiwać. Mało jaki współczesny młody facet do 30 lat ma mniej niż 170 cm. Ja osobiście takiego nie znam. Jestem tolerancyjna do karłów, złego słowa o nich nie powiem, ale uważam że jak facet ma 169 cm to powinien dać sobie spokój z sexem i z kobietami. Jeśli nie daj boże powstanie dziecko z takiego związku i będzie to syn, to będzie on tak samo niski w przyszłości co ojciec a tym samym będzie nieszczęśliwy i życia sobie nie ułoży. Uważam że każdy facet poniżej 170 cm powinien dać sobie spokój z kobietami. Tyle jest innych fajnych rzeczy w życiu, sex to nie wszystko :) Pozdrawiam, Bubblunia

Gość gość
Nie przesadzaj stary,169 to nie tragedia,aczkolwiek to zależy od punktu widzenia,rozumiem cię,ja mam 182 i czasem się w******m,że jestem niski,teraz młodzież rośnie do nieba :D natomiast twoja Panna 140 no,no maleńka....ale weź pod rozpatrzenia,że dla niej ty to istny bydlak i dla niej jesteś wysoki,będzie na ciebie liczyć i czekać na oparcie,nie zawal tego,mazgajstwem na temat swoich kompleksów,,,,bo to tylko kompleksy.

Gość gość
Buhahahaha powtarzasz się. Setna prowokacja o tym samym.

Gość karzeł_169cm
Po tym co napisała Bubblunia to chyba faktycznie dam sobie spokój z kobietami. Ona ma rację, wzrost 169 cm to kalectwo i tylko unieszczęśliwię tym każdą kobietę, nawet tą bardzo niską. To prawda że kobiety i sex to nie wszystko. Jakoś przeżyłem te 30 lat bez kobiety to i przeżyję sam resztę życia. Nie widzę w tym żadnego problemu, widocznie Bóg chce żebym był sam. Pozdrawiam was wszystkich i dziękuję za wsparcie.

Gość gość
Głupiś...albo lubisz się nad sobą użalać,albo to prowo :(

Gość gość
Hahaha niedrozwój :D Weź teraz napisz prowokacje że jak się ma małe cy/cki to trzeba być samemu, bo można przekazać geny córeczce i będzie nieszczęśliwa całe życie :(

Gość gość
Takie marne prowo, a taki duzy hejt...

Gość Bubblunia
Napisałam prawdę jak jest i każda inteligentna kobieta to potwierdzi. Facetom o wzroście 169 cm należy współczuć, bo to kalecy, ludzie fizycznie upośledzeni, niepełnosprawni!!

Gość gość
głupiaś :(

Gość gość
Zgadza się, ten temat to prowokacja. Nie ma w Polsce facetów we wieku 30 lat niższych niż 170 cm. Wszyscy mają 170 cm i powyżej. Oczywiście są niżsi, ale to są faceci starsi po 50-tce, którzy zdążyli się już skurczyć.