Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macho789

Tak wygląda ideał kobiety.

Polecane posty

Gość macho789

Od 165-173 cm wzrostu,niższe to karakany,a wyższe babochłopy Taką wagę powinniście mieć, jeśli takiej nie macie jesteście grubymi świniami! 165 cm-45 kg 166 cm-46 kg 167 cm-47 kg 168 cm-48 kg 169 cm-49 kg 170 cm-50 kg 171 cm-51 kg 172 cm-52 kg 173 cm-53 kg Biust minimalnie C,jeśli masz mniejszy, to odpuść sobie! Obwód biustu -90 cm Obwód talii-59 cm Obwód bioder 89 Cera bez jakichkolwiek wyprysków Ciało bez rozstępów Powinna absolutnie codziennie ćwiczyć, żeby mieć piękna sylwetkę. Niech stosuje restrykcyjne diety. Musi mieć bladą cerę. Pełne usta. Zgrabny tyłek. Stópki malutkie jak u księżniczki max. rozmiar buta 37 ZADBANA! Musi być dziewicą żebym nie złapał jakiegokolwiek cholerstwa. Powinna super gotować. Musi dobrze ciągnąć druta. Powinna z chęcią zgadzać się na anal. Powinna pracować i te pieniądze inwestować w mieszkanie albo w męża. Nie powinna wydawać pieniędzy na dbałość o siebie. Powinna na pierwszym miejscu stawiać partnera i jego racje. Powinna ulegać partnerowi i we wszystkim mu przytakiwać! Z radością powinna reagować na klaps w tyłek albo złapanie za cycuszka. A wy panie które punkty spełniacie?

Gość gość
Buhahah starym kawalerem zostaniesz z takimi wymaganiami :D

Gość gość
mój ideał to taki żeby mnie chciała ale to za dużo ;D

Gość gość
Jestem ciekawa co ty jesteś w stanie temu swojemu ideałowi zaproponować :)

Gość gość
i to jest powod czemu jestes prawikiem autor, umrzesz prawikiem

Gość gość
Przecież gościu ewidentnie robi sobie jaja a wy musicie być nieźle tępi że tego nie widzicie:O

Gość gość
No to opisz jakim ty jesteś ideałem chłopczyku

Gość gość
Naucz się, że dziewczyna mająca niedowagę nigdy nie będzie miała rozmiaru miseczki C bez implantów. Od autora zajeżdża mi prawiczkiem, powiem ci jedno byłeś prawiczkiem, jesteś i nim będziesz :)

Gość gość
W Bośni można kupić kobietę za 2 tys. dolarów kup sobie tam, albo porwij dziecko debilu.

Gość oszkaa
Hahaha ale sie usmiałam

Gość gość
dla ciebie żadnych głupia ci... z błędnie wpisaną płcią męska w nr PESEL. Dla fajnego faceta w parę punków bym się wpisała, ale dla byle czego mi się nie chce

Gość gość
Wypisałeś tu takie 'atuty' których nie posiada żadna fizycznie zdrowa kobieta.

Gość gość
chłopczyku, prawda jest taka : jak nie masz uja jak stą do Władywostoku i jeszcze większego stanu konta bankowego to nawet nie możesz mieć wymagań. No może tylko zeby ci baba gnojem nie śmierdziała

Gość gość
Wychodzi na to, że modelki to babochłopy...:P Pewnie autor z tych "niskopiennych"...;)

Gość gość
Z takimi wymaganiami to nie dziwie się, że nadal pewnie jesteś prawikiem :-D Poza tym przy wzroście 165 cm waga 45 kg to anoreksja!!! A przy takiej wadze i wzroście nie da się mieć cycków co najmniej w miseczce C!!!

Gość gość
nie no można tylko ze będzie miała wklęsłe:)

Gość gość
Lepiej pojdź na cmentarz i trupa wykop, takiego w miarę świeżego. Tak jak wampir z Katowic

Gość gość
Zacznijmy od tego co ty możesz zapewnić tej idealnej kobiecie? Wnioskując z twojej wypowiedzi,w której ciągle powtarzają się te same słowa nikt nie będzie Cię postrzegał jako osobę inteligentną. Mimo, że nie mam zwyczaju oceniać osoby po tym co napisała teraz, to zrobię.Stwierdzam iż jesteś strasznie infantylny oraz egoistyczny. Szczerze współczuję kobiecie, która będzie musiała przeżywać z tobą istne katorgi póki nie w********i z domu takiego idioty i prostaka.

Gość gość
Autor to taka pisssda w rurkach z wyczesana strzecha na glowie, trzymajaca w rece damska torebke.

Gość gość
Ma być zadbana i nie wydawać pieniędzy na siebie? To ciekawe.

Gość gość
20:43 ja mam niedowagę i miseczkę C Mam 175 cm I 55 kg.

Gość gość
obwód biustu 90 cm przy wadze 50 kg i wyższym wzroście? hahaha chyba cię poebauo kretynie :D takie "twory" w naturze nie występują

Gość gość
Gość 21:58 A przy jakim ovwodzie masz tą miseczkę C?