Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tunelach w uszach u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Z ktorych?

Gość gość
moim zdaniem wygląda to nieestetycznie zarówno u kobiet jak i u mężczyzn, nie rozumiem takiej potrzeby niektórych ludzi do deformowania własnego ciała

Gość gość
To moze usuniemy sobie zeby z przodu po jednym tak zeby bylo cos innego ciekawe czy tez by wam sie to podobalo wtedy. Dla mnie dziura taka duza w uchu to jak przerwy miedzy zebami. Nie podoba mi sie to.

Gość gość
Najbardziej z tego z 17.08.2015 :-D

Gość gość
Przerwa miedzy zebami troche utrudnia gryzienie, nie sadzisz? Ja jednak obstaje przy swoim, mnie sie podobaja

Gość gość
Dla mnie osobiscie to jest nieładne, niepraktyczne i nieestetyczne. Uzależniamy się od jakiegoś obcego ciała w naszym ciele no bo przecieź malo kto chodzi z taką dziurą otwartą. A jak moda przeminie, zamkną produkcję tych zalepiaczy dziur i co wtedy?

Gość gość
Mysle ze skoro swiat idzie do przodu, ludzie maja rozne dewiacje moze przyjsc i na to czas ze ktos was kiedys w****** w tę dziure bo bedzie mial ochote sprobowac czegos innego. Nie jest to wykluczone samo to ze mi przyszlo mysl wsadzic swojego pytona a ze to blisko twarzy to jeszcze bardziej moze nakrecac.

Gość gość
Przerwa miedzy zebami utrudnia gryzienie? ;o to chyba kilometrowa ta przerwa musi byc hahaha prosze Was

Gość gość
Niedługo te tunelowe wsadzą sobie w uchle 4 kilowe odważniki !! hehehe ! P.S Incessible a co u was w branży za trend na tunele ? Ty nie lubisz a masa "twoich" kolesi takie ma ?

Gość gość
Na starość będziesz po nich deptać :-)

Gość gość
Myslalam, ze chodzi ci o brak zeba, nie o przerwe miedzy jedynkami :) Bizuteria jest produkowana od lat, nie zamkna nagle tej produkcji

Gość gość
mam 6mm, chciałabym większe, ale myślę, że nie pasowałyby mi

Gość gość
Bleeeeh.

Gość gość
kiedyś się tym strasznie podniecałam, miałam dużo biżuterii ... teraz noszę jedną parę metalowych tuneli i tyle