Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lekarz wyznaczy termin cc?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w koncowce ciazy, w srode mam wizyte. To jest 36tc. Mam opinie lekarza specjalisty o wskazaniach do cc. Moj gin powiedzial, ze nie bedzie robil problemu, mam wybrac, jak wole urodzic. Chcial zebym przemyslala, czy nie chce spr rodzic nat. Tak mowil na ost wizycie. Czy w zwiazku z tym na tej kolejnej wizycie powinien mi juz wyznaczyc termin na cc (pracuje w szpitalu)? Pytalam go o to wprost, czy jesli sie zdecyduje na cc, to na nast wizycie ustalimy termin, to odp wymijajaco, ze ustalimy na tej kolejnej co bedzie sie dzialo dalej:p

Gość gośćC
Bo niektórzy lekarze mają parcie na poród sn. Jeśli uważasz, że powinnaś mieć cesarkę to nie daj się zbyć, tym bardziej ze masz wskazania medyczne. Domagaj się stanowczo ustalenia terminu. Pozdrawiam.

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Cesarki na zimno są niezdrowe. Poczytaj sobie. Powinnas czekać aż się poród rozkreci, czyli nie powinien ustalić terminu

Gość gość
Sa niezdrowe,ale jesli zacznie rodzic,a sala operacyjna bedzie zajeta,nie zdaza zwolac elipy itp? Lepiej zaplanowac Moze pojedz na oddzial i porozmawiaj z ordynatorem? Moj lekarz tez nie chcial wspolpracowac. Pojechalam,pogadalam i ordynator ustalil termin bez problemu.

Gość gość
Ok dzieki. Cesarka przy skurczach odpada bo mam daleko troche. ZOBACZE CO POWIE GIN

Gość gość
W 2 szpitalach w których miałam cc dawali skierowanie na dzień terminu porodu z USG. Jak się wcześniej zaczęło u mnie w pierwszej ciąży) to jechałam ze skurczami i zrobili mi po rozkręconej akcji.

Gość gość
Dzieki za wypowiedz. W tym szpitalu ponoc wyznaczaja tydz przed terminem. No zobaczymy:p dzisiaj bede juz cos wiedziala, dam znac, jesli kogos to interesuje:)

Gość gość
ja dostałam skierowanie na dzień przed terminem porodu , zrobili usg , ktg . dzien mieli wolny wiec zrobili cc