Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak orgazmu.

Polecane posty

Gość gość

Witam. potrzebuje waszej rady albo po prostu waszego szczerego zdania . . Mam drugiego partnera w życiu, wcześniejszy partner był moim pierwszym przeżyłam z nim pierwszy orgazm. Teraz jestem w związku z drugim partnerem na którym mi bardzo zależy ale nie wiem już co robić. . Problem polega na tym ze nie mogę dojść. . Jak on się o to wkurza no i widzę jak on się stara i czuje się z tym źle. . Boje się ze przez to możemy się rozstać czy oddalić. . Bardzo proszę o jakieś rady bo juz sama nie wiem co robić i czy że mną jest coś nie tak czy co..

Gość gość
Może twój partner za mało cie podnieca. Kurcze ja nie wyobrażam sobie że miała bym się kochać z mężem bez orgazmów. A może macie jakieś problemy o których w kółko myślisz.

Gość gość
Właśnie ze mnie podnieca. . Uwielbiam jak się piescimy gdy już dojdzie do tego ze jest we mnie to wydaje mi się ze jest juz blisko a nagle przestaje to czuć. . I tak jest cały czas.. nie jesteśmy ze sobą długo nie wiem może to też jest jakiś powód brak zaufania czy coś. . Juz sama nie wiem co myśleć

Gość gość
Możliwe że brak zaufania, mnie na początku związku trudno było dojść w pozycji misjonarskiej bo nie lubiłam jak mąż na mnie leżał. Spróbuj na jeźdźca.

Gość gość
Z pierwszym partnerem uwielbiałam ta pozycję. Z tym no niestety nie czesto była okazja bo dominuje On i niestety nie lubi tej pozycji . ale spróbuję i mam nadzieje ze się uda.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji