Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta najważniejsza

Polecane posty

Gość gość

Moj facet ma dużo koleżanek i zwraca się do nich zdrabniając ich imię , Aneczko, Ewelinko itp ,do mnie tez mówi zdrobniale ale nie w tym problem. Zapytałam się go ostatnio czym jestem wyróżniona w tym jego haremiku to powiedział mi ,że z koleżankami nie sypia :/ Zaznaczę ,że jesteśmy już 4 lata w związku a ja nigdy nie usłyszałam słowa "kocham Cie". Poczułam się dziwnie , mógł przynajmniej powiedzieć ,że jestem dla niego najważniejszą kobietą w życiu.

Gość gość
no dziwne to,ale przynajmniej przyznal,ze Cie z nimi nie zdradza ;) a wlasnie miedzy innymi seks rozroznia te typy relacji,wiec powiedział też prawdę no,ale to,ze nie powiedzial,ze Cie kocha to dziwne ale moze wyraza miłość na inne sposoby? nie jest po prostu wylewny,ale jesli pokazuje czynami,ze Cie kocha to jest to wazniejsze niż słowa...słowa mogłyby być nieprawdziwe

Gość gość
Czyny ....czynami można wyrażać miłość gdy para mieszka ze sobą lub jest blisko siebie a nie gdy dzieli ich ponad 10tys km. W takich związkach słowa to jedyne co możesz dać osobie ,która naprawdę kochasz.

Gość gość
Ale z ciebie naiwna szmata

Gość gość
Ale z ciebie naiwna szmata x Naiwna może tak ale nie szmata. A tak poza tym to ulżyło ?

Gość gość
Lol facet po kilku latach nie powiedział ci, że cię kocha :D a może to wymyślony zwiazek?

Gość gość
Lol facet po kilku latach nie powiedział ci, że cię kocha smiech.gif a może to wymyślony zwiazek? x No właśnie nie powiedział :( a związek nie jest wymyślony.