Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodźcie i doradźcie! ;)

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kobietki, Chciałam się Was o coś poradzić ;) Bo moją głowę zaprząta już milion myśli naraz i co chwilę inna. Ostatnią miesiączkę miałam 3 lipca, cykle mam dość regularne, co 28-30 dni, dziś już 4 dzień boli mnie podbrzusze jakbym miała dostać miesiączkę, ale na razie jej nie widać. Myślicie, by pójść do ginekologa? Potrafił by mi On już coś powiedzieć, coś więcej?

Gość gość
wiesz co po okresie to jedynie moze bolec w okolicy owulacji, ale to chyba za wczesnie bo jak masz okres od 3 lipca licząc że trwa kilka dni to dopiero go kończysz/własnie skończyłas mozesz sie przejsc do lekarza- na pewno cos doradzi, sprawdzi a ty bedziesz spokojniejsza:) w koncu chodzi o zdrowie

Gość gość
Aj, głupotę napisałam, 3 czerwca miałam ostatnią miesiączke

Gość gość
Zrób test. Lekarz nic nie zobaczy.

Gość gość
pewnie zbliża się okres. A jak się tak zamartwiasz i uprawiałaś seks, to raczej test najpierw zrób a potem ewentualnie do gina

Gość gość
Robiłam test parę dni temu i wyszedł negatywny, ale też im nie wierzę, bo w poprzedniej ciąży też nie wskazywał na to bym w niej była, a był to 5 tydzień.

Gość gość
Zrób test, a jeśli nie jesteś ich pewna to badanie krwi beta gcg. Należy go powtórzyć po 48 godzinach. Ja miałam ostatnią miesiączkę 4 czerwca, test pozytywny wyszedł już 2 lipca, a 16 ide do lelarza, wczesniej nie ma sensu.

Gość gość
Och te niedobre testy co to ciąży nie pokazują...