Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga: Kto z was ma pajace w paski z Pepko?

Polecane posty

Gość gość

Kojarzycie te pajace w kolorowe paski, ktore sa wyeksponowane na gornych wieszakach w dziale niemowlecym w Pepco? Takie, ktore sa w kolorach czesciowo dla chlopcow i czesciowo dziewczynek i chyba nie maja stop? Niestety nie moge znalezc zdjec w necie, ale kto bywa w Pepco ten napewno widzial i wie o ktore chodzi. Mam pytanie do osob, ktore je kupily: czy one sa przyzwoitej jakosci? Jak znosza pranie? Jak z napami, mechaceniem, kolorami? Przynam, ze sa bardzo ladne, ale nie najtansze (chyba 20 zl/szt czy cos kolo tego), wiec chcialabym wiedziec czy warto.

Gość gość
Ja mojej kupilam szare z rozowa oblamowka bez stop jesli o te chodzi 19.99 hmm jak wszystko z pepco po 3 praniach szmats rozciagly sie ale bylam w kropce i musialam kupic. Nie polecam jak na ta cene

Gość gość
Tak, chyba o tych samych mysle. Bylo/jest ich ze 4-5 wersji kolorystycznych. Mowisz, ze jest az tak slabo? 3 prania i po pajacu? A pralas wedlug zalecen z metki, czy na oko w przypadkowych programach i przypadkiwej temperaturze?

Gość gość
Odzież niemowleca z Pepco? Zwróćcie uwagę na metki. Szyte dla polski w CHINACH. Moja noga była tam raz i więcej nie postanie. Te rzeczy się rozciągają i są do wyrzucenia po pierwszym praniu. Musiałam doedukowac mamuske bo mi wiecznie to przynosiła a później musiała wysłuchiwać mój lament nad rozwalonym praniem :). Zmieniła miejsce, kupuje polskie produkty w sklepiku który znamy od 10 lat i zawsze jest OK :).

Gość gość
Mam dla syna, w zasadzie miałam bo wyrósł. Po dwóch praniach kolory straciły blask, jednak nie rozciągnął się, zatrzaski trzymają, do spania się nadawał. Piorę zawsze zgodnie z zaleceniami. Dostałam, gdybym miała kupić - no way. W takiej cenie kupisz np. z tesco z f&f a jakość nieporównywalna.

Gość gość
To, ze cos jest szyte w Chinach nic dzis nie znaczy, bo w Chinach szyta jes rowniez droga sieciowa odziez. Zreszta ja pytam tylko o konkretny produkt, a nie cala oferte sklepu, a wiem ze sa tam rzeczy lepsze i gorsze, bo mialam juz kilka.

Gość gość
Szkoda, ze piszecie, ze faktycznie jest z nimi tak cienko bo strasznie mi sie spodobaly (przypominaja towar z Cubusa i KappAhla). Z F&F tez mam.

Gość gość
Za taka cene nie warto. Ok do spania moga byc ale skoro za 20 zl kupie np z f&f i po 20 praniach wygladaja jak nowe to nie warto kupowac tych z pepco bo wyglada po praniu jak szmata. Tak pralam tak jak na metce piszr. Mi tez mama kupuje tam rzeczy dla malej i szlak mnie trafia bo pozniej lamentuje ze mala w tym nie chodzi a jak ma chodzic jak po praniu wyblakniete brzydkie jakby po trojce dzieci bylo ubranie.

Gość gość
pepco to kicz, ubrania sie zbiegają po praniu.

Gość gość
Skoro tak, to chyba je sobie odpuszcze.

Gość gość
Ubranka z pepco tylko do spania

Gość gość
Ja chcialam wziac te pajace nie tylko z mysla o spaniu, ale przede wszystkim jako stroj dzienny (lubie dzieci swobodnie ubrane), bo sa naprawde ladne. Ale bardzo mnie zmartwilyscie i zniechecilyscie piszac, ze to zakup do 2-3 pran i potem juz jest niewyjsciowy.

Gość gość
Ja czasem tam kupuje ubranka dla synka i powiem , że niektóre jakościowo dobre , trzeba patrzeć na tkaninę . Kupiłam tam koszulkę super mięciutka , kolorowa , po praniu jest jak nowa . Ubranka piorę w niskich temperaturach . Byłam miesiąc temu i powiem wam , że szmatki wtedy były , ale czasem coś fajnego się trafi ;).

Gość gość
No wlasnie wiem, ze czasem tam sie trafiaja fajne rzeczy, dlatego bylam pelna nadzieji co do tych pajacow, bo one nie sa z jakiejs sztywnej bawelny, a tu masz...

Gość gość
Tandetą chińską bije z tamtąd na kilometr. Omijam ten kram na kilometr. Poszukaj lepiej innego sklepiku, bo tam tylko jednorazówki sprzedają.