Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Zastanawia mnie jedna rzecz

Polecane posty

Nie, to nie jest mój nowy nick, to jest stary nick który kiedyś używalam, i chyba będe sporadycznie nadal używała. :P A więc jest największy festiwal metalowy na świecie - Wacken w niemczech. Co roku przyjeżdża tam 80 tysięcy osób z całego świata, bo pula biletów wynosi 80 tysięcy osób. Tegoroczna edycja, która odbędzie się w sierpniu została wyprzedana już w listopadzie 2014 :classic_cool: Dlaczego nie zrobią większej puli biletów, na przykład 200 tysięcy? Zarobiliby więcej pieniędzy, a jak jest tak jak teraz, to na świecie jest pełno smutnych metali, ktorzy nie mogą tam pojechać, bo nie zdążyli kupić biletu :( nie rozumiem tego.

Gość gość
Wypièrdalaj pseudointeligentny kaszalocie z göwnem w mõzgu

Gość gość
Keller wie ze znowu sie udzielasz na forum? :o

tak jak myślałam, chyba nie będe używała żadnego niebieskiego nicka przez conajmniej najbliższe 2 miesiące. :D Swoją drogą, tym trollom kafeteria chyba naprawde zastępuje relacje towarzyskie z żywymi ludźmi, piszą do mnie, jak do jakiejś swojej znajomej, zero czegokolwiek sensownego na temat który poruszyłam, wpadli tu tylko by wyrazić personalna niechęć, do całkiem obcej im osoby, której nigdy nie poznają osobiście, i która nie powinna ich obchodzić, a przynajmniej wzbudzac tak emocjonalnej reakcji :D

Gość gość
Bla bla bla... nagadalas się? :-P

Gość gość
:-(:-(:-(

Gość gość
myślę, że chodzi o to ile osób są wstanie faktycznie ogarnąć. Musieliby mieć więcej ludzi, więcej miejsca. To nie tak latwo powiedzieć "dajcie więcej biletów"