Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w drugiej ciąży tyje się mniej

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Ja w pierwszej przytyłam 11 kg. Po porodzie ciało wróciło do normy po miesiącu, ale fatalnie ucierpiły moje mogi, na których do dziś są okropne pajączki rozsiane po całych łydkach i udach. Martwię się, że teraz będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Ja w drugiej ciąży przytyłam więcej niż w pierwszej. W pierwszej 17 kg, ciało wrócilo szybko do normy, zadnych rozstepow, pajaczkow, cycki dalej sprezyste, a w drugiej 24 kg, i w sumie nigdy nie wrocilam swojej wagi wyjsciowej, a na nodze obok kolana zrobiły mi sie pajaczki, na szczescie cycki dalej gud i rozstepow brak

Gość gość
Ja w 1: 20kg W 2: 22kg

Gość gość
Ja w pierwszej 23 kg w drugiej na razie 5,5 kg (37 tc) ale zupełnie inaczej jadłam, całą ciąże chodzę na basen no i startowałam z wyższej wagi co też ma duże znaczenie.

Ja w pierwszej 12kg niestety zrobiły mi się okropne rozstępy:/ a druga ciąża 9 kg poród w 37tyg. już bez rozstępów :)

Gość gość
W pierwszej 20kg w drugiej 5,5 ale jadlam co 2-3h i po trochu. Pilnowalam żeby nie zglodniec.

Gość gość
Ja w pierwszej ciązy przytyłam jakieś 12 kg a w drugiej trochę mniej 10 kg, ale w tej drugiej zrobiły mi się straszne rozstępy na brzuchu :( chyba już skóra była zniszczona i w ogóle byłam starsza więc pewnie mniej elastyczna

Gość gość
po każdej kolejnej ciązy ciało jest w gorszym stanie, metabolizm bardziej rozlegulowany, skóra mniej elastyczna...

Gość gość
Ja właśnie się boje tego rozregulowania organizmu. To dopiero początki, a już widzę, że skóra na brzuchu jest inna niż w pierwszej ciąży, w której do 5 miesiąca nie zmieniłam się wcale...