Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okłamałam faceta, że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

w rzeczywistości mam za sobą kilku partnerów, jednak udawanie niedoświadczonej to banał :) Nie musi wiedzieć. Robiła tak jeszcze któraś z Was drogie kafeterianki?

Gość gość
ja tak robie, kazdemu ktory sie napatoczy wmawiam kit o dziewictwie, lykaja jak pelikany

Gość gość
i ja i ja! :D

Gość cczarodziejkzkafe
Ja również do każdego tak mówię i nawet jest krew (nie, nie z okresu), ale tajemnicy nie zdradzę.

Gość gość
Okłamałaś raz, to tego się trzymaj.Nawet po drinku nie zdradź się.A co użyłaś to twoje.Zawsze łatwiej o skok w bok jak facet bezgranicznie wierzy, że jest farciarzem i dorwał dziewicę.

Gość gość
Też każdemu opowiadam taką bajkę, że jestem niewinna, niedoświadczona, nieśmiała itp. itd. Wszystko to performance na potrzeby skołowania faceta na osła-posła i działa moje kochane, działa jak złoto :D

Gość gość
faceci robią tak samo z babkami. Twierdzą że ona jest tą drugą albo trzecią. W rzeczywistości 20 albo 30. Wszystkie naiwnie łykają i są szczęśliwe :-D

Gość gość
20 albo 30 hhahaha, to jakich wy facetów spotykacie.

gość dziś faceci robią tak samo z babkami. Twierdzą że ona jest tą drugą albo trzecią. W rzeczywistości 20 albo 30. Wszystkie naiwnie łykają i są szczęśliwe x Faceci najczęściej kłamią że nie są prawiczkami.

Gość gość
a Ty myślisz że trafiasz na innych. Ty wmawiasz że jesteś dziewicą a on że dla niego jesteś druga. Łykasz tak samo jak on. W rzeczywistosci jestes pewnie 20

Gość gość
Nie obchodzi mnie ile on miał, ważne że wierzy iż ja byłam dziewicą i on był pierwszym, to dobre rozwiązanie dla obu stron. Mnóstwo dziewczyn tak robi, to coraz popularniejsze i wcale mnie nie dziwi, bo faceci lubią mieć świadomość bycia jednym. A że w rzeczywistości nie są, co za problem.

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem sporo po 20 stce, ale nie wiem co kieruje kolesiami, którzy tak ****ają tyle kobiet, dla mnie to jest niepojęte.

Gość gość
jesteś jeszcze młody :-) poczytaj temat ile kobiet mają mężczyźni :-). Trzeba bzykać ile się da, a wciskanie kitu że każda jest dopiero 3 ułatwia sprawe :-)

Gość gość
kobiety zaniżają swoje doświadczenia, a faceci zawyżają to potwierdzone przez badania :) Ja kiedyś złapałam na tym mojego ex, twierdził, że miał kilkanaście kobiet, ale jakoś te historyjki mi nie pasowały, w końcu zażenowany przyznał, że jestem jego drugą :D podobnie było z innym facetem, z którym się spotykałam. A ja osobiście nie przyznaje się do konkretnej liczby, a w tej kwestii tylko raz okłamałam partnera- i to na odwrót :) mojego pierwszego, że już nie jestem dziewicą :D na szczęście on był prawiczkiem i uwierzył..

Gość gość
tak sobie tłumacz. Jakie kobiety są naiwne. Nawet jak facet zawyżył to z 20 na 30 :-) niech żyje naiwność kobiet :-) wy albo wierzycie wkłamstwo że jestescie drugimi albo nie wierzycie w prawde że 20 tymi a my bzykamy ile się da :-) do widzenia :-)

gość dziś Ja jestem prawiczkiem sporo po 20 stce, ale nie wiem co kieruje kolesiami, którzy tak ****ają tyle kobiet, dla mnie to jest niepojęte. xx Są przystojni i kobiety na nich lecą. Bzykają bo mogą.

Gość gość
Ja mam 24 lata, nie ciągnie mnie do seksu, a do uległości, i jestem typowym fetyszystą i co mam z tym zrobić ? Prawiczek oczywiście.

gość dziś jesteś jeszcze młody usmiech.gif poczytaj temat ile kobiet mają mężczyźni usmiech.gif . Trzeba bzykać ile się da, a wciskanie kitu że każda jest dopiero 3 ułatwia sprawe usmiech.gif xxx xxx Ciekawe z kim ci faceci się bzykają? Pewnie sami ze sobą?

Gość gość
oj przystojny leszczyku. Poczytaj temacik o ilośc***artnerek facetów. C***a z Ciebie :-) każdy normalny facet bzyka dziewczynę albo żone jak ma. Oprocz tego koleżanki i laski wyrwane w barze a połowa jeszcze chodzi na d***** :-)

gość dziś oj przystojny leszczyku. Poczytaj temacik o ilośc***artnerek facetów. C***a z Ciebie usmiech.gif każdy normalny facet bzyka dziewczynę albo żone jak ma. Oprocz tego koleżanki i laski wyrwane w barze a połowa jeszcze chodzi na d***** usmiech.gif xx xx Tak, pewnie przeciętny facet bzykał 40 kobiet, a przeciętna kobieta była bzykana przez 4 facetów.

Gość gość
to chyba Ty jakieś inne badania czytasz- ja czytałam wiele raportów, badacze zawsze podkreślają, że wyniki zależnie od płci trzeba traktować z dystansem, bo potem wychodzą takie kwiatki, że 100% facetów bzyka co weekend nową laskę a tylko 1% kobiet ma co weekend nowego partnera- albo ktoś kłamie, albo faceci większość tych doświadczeń zdobywają sami ze sobą albo w swoich snach :D

Gość gość
nie dość że c***a to jeszcze głupi. Faceci chodzą na d****** Taka jedna ma setki ale takich 20 dziwek i już 100 facetów ma po 20 :-) poczytaj temacik który Ci kolega napisał to się przekonasz. Pa ciotko.

Gość gość
Przystojny facet! Jebak teoretyk z ciebie.

Gość gość
19:00 wiesz jakie jeszcze badania robią :-) naiwność kobiet nie zna granic. Myślisz że każdy facet się przyzna ile przeleciał panienek. Co drugi chodzi na d***** ale 80% się do tego nie przyzna. Tyle w temacie. Ja sam przelecialem ze 40 z czego ze 25 dziwek. Zawsze mówie że ma tylko 10. Uwielbiam kobiecą naiwność. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Ja jeszcze nie wyszłam z okresu nasto i też miałam wielu partnerów, swojego stałego nie spotkałam. Jak spotkam to oczywiście bajka o dziewictwie murowana, nie zamierzam się przyznawać bo po co. Moja przeszłość, moja sprawa.

Gość gość
kiedyś widziałam taki program w tv, facet czy kobieta mówili ile mieli partnerów seksualnych, kiedy był ich pierwszy raz itd a potem podłączali ich do wariografu, oczywiście 99% facetów cierpiało na zaawansowaną mitomanię :D a kobiety udawały cnotki niewydymki :D

Gość gość
Ja do 32 lat byłem prawiczkiem i też opowiadałem znajomym różne historyjki a nawet jakbym się do tego przyznał to i tak nikt by mi nie uwierzył :-)

Gość gość
myślę że każdy ściemnia i kobiety i faceci. Tyle w temacie. Nie ma co więcej roztrząsać.