Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka70

Jak szybko schudnąć 5 kilo?

Polecane posty

Bez wspomagaczy bo nie mam kasy na nie, bez zdrowego rozsądku bo nie mam czasu. Ktoś ze mną?

A właściwie to mam 4 dni. Do wyjazdu. Niech będzie tyle ile się da. Byle było mniej. Byle dopiąć się w ulubionych spodniach, które biorę ze sobą. A najbardziej to chciałabym poczuć się psychicznie lepiej... Bo wcale się nie cieszę na ten wyjazd. Bo mam kłopoty. Bo się martwię. Bo się boję. Potrzebuję w ciągu tych 4 dni obrócić swoje myślenie i postrzeganie siebie o 180st. Gdybym miała pieniądze to bym coś wyczarowała u fryzjera, kosmetyczki lub w sklepie. Ale nie mam:( I muszę poradzić sobie sama... Plan na dietę jest taki: 3 dni jajka z pomidorami. I tu upatruję największego spadku. I 4-ty dzień jeść lekko a jeszcze i w 5 dniu może też na diecie... Tam gdzie jadę będę jadła skromnie bo nie będzie mnie nikt tuczył (rodzina chudzielców). Zaczynam od dziś. Czyli 1500 kalorii i bez kolacji. Obym jutro już nie spotkała na wadze siódemki!!!

Gość gość
Ja 2-3 kilo parafie schudnąć, pijąc dużo wody 3, 4 litry. Organizm wtedy przestaje magazynować wodę i wysmuklam się na jakiś czas, ale to tylko woda, nie tłuszcz. a twój plan 1500 kcal jest dobry, rusz jeszcze troche tyłek;)

Gość gość
w pracy mówią tylko o slimcea. Moje koleżanki chudną na nich kilka kilogramów miesięcznie.

Gość gość
dieta trzydniowa

Gość gość
co do picia wody - potrzebuję na to raczej dwa dni.

Gość gość
gdzie mogę kupić tabletki slimcea ?

Cześć, goście! Od wczoraj waga mi spadła o 0,9kg. Jestem zaskoczona bo zjadłam 1500 kcal. Pewnie woda po @ schodzi. Dzisiaj jem tylko jajka i pomidory. Zobaczymy jak będzie jutro. W niedzielę wyjeżdżam i muszę się dopiąć w spodniach:)

Gość gość
TEZ MAM 5 KG za duzo, nie chudne :*

Gość gość
do goscia. wpisz w wyszukiwarke'slimcea' a znajdziesz

Gość gość
Ja wypróbowałam naprawdę sporo rzeczy jak próbowałam sie odchudzać ale raczej skutki tego były marne.W sumie najlepsze efekty dały mi tabletki Foreverslim.Tylko trzeba sobie zdawać sprawę z tego że bez diety i ruchu efekty mogą nas niezadowolić.Ale połączenie tych trzech elementów jest super i daje rewelacyjne efekty.

Gość Anu81
Powiem tak każdemu co innego odpowiada mi np. najbardziej spodobał się suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo to dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył i nie podjadałam już między posiłkami a to było dla mnie bardzo istotne;)

Gość gość
Ja jestem zdania że każdy kto boryka się z problemem nadwagi powinien wypróbować na sobie Foreverslimu.Bo jeżeli mi przy nadwadze w granicach 20 kg sie udało to dla osób które mają mniejszą nadwagę powinno się udać bez problemu.Wystarczy się zmobilizować .

Gość gość
głodówka!