Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ogole nie wypoczelam na urlopie

Polecane posty

Gość gość

Mialam 2 tygodnie wolnego.. nic nie robilam w sumie, lezalam sobie przez wiekszosc czasu w domu,relaksowalam sie ,raz pojechalam nad wode, 2 razy spotkalam sie ze znajomymi.. nie wiem co mi jest,ale czuje ze psychicznie ani fizycznie nie odpoczelam, a nawet chyba gorzej-jakbym obuchem dostała w głowe, ale jest jeden dowod na to,ze bylam na tym urlopie-nie chce mi sie tam wracac

Gość gość
wlasnie chcialam zapytac ale oczywiscie nie dodalam tego w 1 poscie dlaczego tak jest?pracuje normalnie, na cały etat z tym że w tygodniu czasami przypadna mi 4 dni wolne,innym razem 2, najgorzej nie jest, nawet lepiej niz gdzies indziej a stale czuje sie mniej lub bardziej zmeczona

Gość gość
o jejku jejku :o i musisz o tym pisać na forum uczuciowym :o

Gość gość
no martwi mnie to, czuje jakby sily witalne ze mnie ulecialy.

Gość gość
Przeleżałaś 2 tygodnie i dziwisz się że nie czujesz się wypoczęta?

dlatego powinno się wyjechać chociaż na tydzień, bo tka to zmarnowany urlop, jak się człowiek nie oderwie od codzienności

Gość gość
czuje sie jak trup :o bylam nad morzem.. gory mam na codzien . wiec zawsze jakos inaczej,na nic lepszego nie bylo mnie stac w tym roku. no i tez przelezałam wiekszosc czasu w domu , tzn moze nie tyle lezalam co po prostu nic nie robilam, to jakies maseczki to jakis film, w jakis sposob chcialam sie zrelaksowac,a na dworzu bylo zbyt goraco,mdli mnie w taka pogode

Gość gość
na dworzu=na polu [dla ludzi z malopolski ;d zostalo mi po ostatnim pobycie]