Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy patrzycie na ceny na zakupach

Polecane posty

Gość gość

tak mi dzisiaj smutno jakos bylo w sklepie, malolata lat na oko 20, bierze z regałów co popadnie, same drogie produkty nie patrzac na cene a ja.. oczywiscie nie patrze czy cos 20 gr tancze czy drozsze ale jak widze ze to 4 zl tamto 6 zl mieso 25zl to wiem ze nie moge wymyslac i kupic to co bym chciala ;/ mam wyliczone ze wydaje tyle na tydzien i musze to jakos podzielic przez ilosc dni. chcialabym tak wejsc nawrzucac czego i ile chce ale niestety sie tak nie da. A jak jest u Was?

Gość gość
hm?

Gość gość
ja bym może i mogła nawrzucać ale co potem, też patrzę na ceny bo wolę kasę odkładać

Gość gość
no właśnie mi też strasznie szkoda wydawać i patrzęna ceny, nie raz widzę ludzi ktorzy właśnie w ogóle nie patrzą i biorą co najdroższe

Gość gość
Patrze by zostalo mi na urlop

Gość gość
Na zarcie mi nie szkoda, wolę kupić droższe warzywa od rolnika, niż byle co niewiadomoskąd.

Gość gość
Przecież jeśli ktoś podchodzi do półki i od razu bierze dany produkt bez oglądania całej reszty wcale nie musi oznaczać, że nie zwraca uwagi na ceny ;-)może po prostu kupuje "to co zwykle" co ma sprawdzone i nie ma potrzeby oglądać całej reszty:-) A ja...właśnie tak robię:-)