Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 36 lat i od 12 lat jestem sama dalam sobie spokoj z szukaniem

Polecane posty

Gość gość

widocznie nie kazdemu jest dane byc szczesliwym

Gość gość
No to vagina nieźle musi być zapieczętowana :D

Gość gość
A skąd przekonanie, że zwiazek daje szczeście??? Ja sądzę, że jeśli już jakies szczescie to tylko kiedy zyje się w zgodzie ze sobą, nawet samotnie. Poczytaj, jakie problemy mają tutaj ludzie w związkach, czym sie martwią, czego sie boją a potem docen swoje zyciie. Nie jestes od nikogo uzalezniona, nie boisz sie ze odejdzie, zdradzi, zostawi Cię z dzieckiem....

Gość gość
nie zostawi mnie z dzieckiem bo nie mam dziecka umre stara, samotna, zgorzkniała

Gość gość
tak, zgadzam sie, umrzesz stara i zgorzkniała, jesli bedziesz tak o osbie myślala. Nie szkoda Ci życia? Masz za dużo czasu? Wyjdx do ludzi , pomóż tym, ktorzy tego potrzebują i pzrestań się nad sobą użalac.

Gość nieAUtorka
Łatwo mówić, ciekawe jak Ty gościu wyżej byś żył...db się mówi, poucza, dobrze się kogoś ocenia...oj ludzie...

Gość gość
Chętnie Cie poznam.Skąd jesteś?

Gość gość
ja od 28 lat jestem sama, nie mam szans na faceta, nie spelniam ich wymagan

Gość gość
do jakich ludzi mam wyjsc?

Gość gość
Ja sobie cenie samotność. Robię co chce i co lubię, nikt się nie czepia, kasy na wszystko starcza, nie ma zazdrości, nie ma stresów związanych z dziećmi, przychodze zjechana z roboty to zamawiam sobie pizze i wywalam się na kanapę (jestem szczupła) zamiast gotować przemęczona po pracy obiadek jaśnie panu i dzieciakom i potem odrabiać z nimi lekcje. Czasami jest mi smutno, że nikogo nie mam ale przechodzi mi jak popatrzę na koleżanki, które nawet nie mają czasu sie po du/pie podrapać bo muszą zapieprzać i w domu i w pracy, bo mężowie nieudacznicy nie zarabiają nawet minimalnej.

Gość gość
roztropnie ale np.mnie w tym wsyztskim doskwiera brak dotyku...czułosci...

Gość gość
gosc 21.46 to kto cie dupczy?

Gość gość
A kto ci powiedzial ,ze zwiazek ,ze ktos inny da ci szczescie ? nikt inny nie da ci szczescia , jezeli tego szczescia nie masz w sobie , zwiazek moze byc tylko milym dodatkiem do naszego szczescia . Ja tez jestem od dawna sama i nie jestem zgorzkniala ani nieszczesliwa , byc wolnym i niezaleznym ,miec pasje ,zainteresowania ,to ogromne szczescie , a mezczyzni moga sobie przychodzic i odchodzic , pojawiaja sie nastepni .

Gość gość
wory na sperme

Gość gość
gosc 21.46 to kto cie dupczy? x wiekszość polaczków i tak wymięka po 2 minutach, więc żadna starta :P lepszy dobry wibrator.

Gość gość
a kto ci durniu powiedzial ,ze interesuje mnie czyjas sperma ? moze ty zadajesz sie z takimi worami , nie oceniaj innych po sobie :(

Gość gość
Choć ja Cie wydupczę i będzie to trwało cała noc lub dzień.:) Dupczyłaś się już z obcokrajowcami?

Gość gość
Dokladnie, lepsza masturbacja niz seks :D

Gość gość
masturbacja ma wiele plusów - nie zarazisz się syfem, - nie musisz się wstydzić niedoskonałości ciała - sama stymulujesz sobie seks tak jak tego chcesz.

Gość gość
ta pewnie sama ze soba seks sama ze soba wakacje sama ze soba kino sama ze soba obiady, kolacje, sniadania super

Gość gość
Wibrator was nie przytuli,nie pocałuje,nie wymasuje,nie wyliże i nie powie ciepłego słowa.

Gość gość
Wibrator was nie przytuli,nie pocałuje,nie wymasuje,nie wyliże i nie powie ciepłego słowa. x ale też nie będzie zmuszał do gotowania sobie obiadu, sprzątania po nim, prania mu gaci, nie będzie bił, nie będzie chlał, nie będzie zdradzał :P kij ma dwa końce :P

Gość gość
ale samemu bezdzietnie zycie przezyc?

Gość gość
ta pewnie sama ze soba seks sama ze soba wakacje sama ze soba kino sama ze soba obiady, kolacje, sniadania super x a te matki polki z czwórką dzieci to myślisz, że jeżdżą z ukochanym mężusiem co ferie na Malediwy do luksusowych kurortów ? :D

Gość gość
X ale też nie będzie zmuszał do gotowania sobie obiadu, sprzątania po nim, prania mu gaci, nie będzie bił, nie będzie chlał, nie będzie zdradzał jezyk.gif kij ma dwa końce jezyk.gif Są tacy mężczyzno na świecie którzy potrzebują partnerki,a nie służącej.Facet który bije,pije i zdradza to szmaciarz.

Gość gość
Wibrator was nie przytuli,nie pocałuje,nie wymasuje,nie wyliże i nie powie ciepłego słowa. x ojej ale tu jakas glupia fladra pisze, przecie autorka nie jest sama i bezdzietna z wyboru, to po co ja dobijasz

Gość gość
Cześć bądź pewna jak się zakochasz będziesz miała więcej energii po pracy będziesz cieszyła się każda chwila i pracuj nad sobą aby być choć odrobinę szczęśliwa zmienisz swoje życie tylko musisz kochać i niebać się, ze coś się zepsuje uwierz w miłość ona istnieje. Nie smuc się każdy jest wyjątkowy na swój sposób.

Gość gość
Ja jestem mężatką od 8 lat i też właśnie narzekałam na męża, na dziecko, że nie mam w co rąk włożyć. A teraz mąż jest zagranicą, dziecko wzięła teściowa na miesiąc na wakacje, a ja jestem sama w domu. Na początku euforia- mam czas dla siebie, nie muszę gotować, mogę wyjść wieczorem z koleżanką na drinka. Ale minął tydzień i jest mi smutno w tym pustym domu. Nie ma się do kogo odezwać, znajomi też mają swoje życie, nie będę przecież codziennie wychodzic czy zawracać komuś głowy. Ile można w tv się gapić, albo w necie siedzieć. Samotne spacery to też nie to, jednak przyjemniej z kimś. A czułości, bliskości też brak... ja ogólnie masturbacji np. nie lubię, kiedys próbowałam, ale jak to robię sama,nie czuję żadnej przyjemności, już nie mówiąc o wibratorach czy innych wynalazkach. Po prostu musi być facet z krwi i kosci, nie jakaś namiastka.

Gość gość
ale do cholery problem glownie polega na tym ze NIE ma facetow w poblizu, nie ma GDZIE kogos poznac, tylko blagam nie piszcie, wyjdz do ludzi bo to nudne sie robi....

Gość gość
gość dziś A kto ci powiedzial ,ze zwiazek ,ze ktos inny da ci szczescie ? nikt inny nie da ci szczescia , jezeli tego szczescia nie masz w sobie , zwiazek moze byc tylko milym dodatkiem do naszego szczescia . Ja tez jestem od dawna sama i nie jestem zgorzkniala ani nieszczesliwa , byc wolnym i niezaleznym ,miec pasje ,zainteresowania ,to ogromne szczescie , a mezczyzni moga sobie przychodzic i odchodzic , pojawiaja sie nastepni . x Tu się nie zgodzę. Są ludzie, dla których priorytetem jest założenie szczęsliwej rodziny, posiadanie dzieci itp. Taka osoba nie będzie cieszyła się ze swojej wolności i niezależności, bo będzie czuła się samotna i nie będą jej cieszyły samotne podróże czy robienie kariery, bo cały czas nie będzie spełniona. Poza tym np. ja jestem romantyczką z natury i nie wyobrażam sobie przychodzących, odchodzących i wciąż nastepnych mężczyzn, chciałabym poznać tego jedynego, z którym będę dzielić życie.