Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 36 lat i od 12 lat jestem sama dalam sobie spokoj z szukaniem

Polecane posty

Gość gość
"wtedy wygląd, praca, status społeczny, czy materialny nie odgrywa takiej roli, bo najważniejsze to potrafić się dogadać, a po bliższym poznaniu się można się miło zaskoczyć, bo uczucie potrafi przyjść znienacka." - a dlaczego dla panów, szczególnie wygląd, nie moze nie mieć znaczenia? my musimy rezygnować ze wszystkiego, byleby tylko ktoś chciał. Zmuszanie sie do seksu z brzydalem nie jest szczytem marzeń, nawet w imie samotności...

Gość gość
ja wzielam slub ale bardzo tego zaluje.

Gość gość
rodzina to duzy obowiazek.

Gość gość
Dzielicie się Dziewczyny swoimi smutkami, a może napiszecie , skąd jesteście, lub chociaż podacie jakieś namiary, np e- mail, żeby Pt zainteresowani mogli nawiązać kontakt.

Gość gość
lepsza samotnosc niz zle towarzystwo.

Gość gość
gość 2015.07.07 A skąd przekonanie, że zwiazek daje szczeście??? Ja sądzę, że jeśli już jakies szczescie to tylko kiedy zyje się w zgodzie ze sobą, nawet samotnie. Poczytaj, jakie problemy mają tutaj ludzie w związkach, czym sie martwią, czego sie boją a potem docen swoje zyciie. Nie jestes od nikogo uzalezniona, nie boisz sie ze odejdzie, zdradzi, zostawi Cię z dzieckiem.... x Dokładnie

Gość gość
Wymagacie modeli do zwiazku i w tym jest wasz problem! Nigdy w zwiazku nie bylem a mam prawie 26lat

Gość gość
mialam przystojnych facetow

Gość gość
gość 2015.07.07 A skąd przekonanie, że zwiazek daje szczeście??? Ja sądzę, że jeśli już jakies szczescie to tylko kiedy zyje się w zgodzie ze sobą, nawet samotnie. Poczytaj, jakie problemy mają tutaj ludzie w związkach, czym sie martwią, czego sie boją a potem docen swoje zyciie. Nie jestes od nikogo uzalezniona, nie boisz sie ze odejdzie, zdradzi, zostawi Cię z dzieckiem.... x Dokładnie

Gość Przemek

Co komu przeznaczone rozkraczy się na drodze😁