Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela1992

Brak okresu

Polecane posty

Cześć dziewczyny jestem tu nowa ale od dawna czytam to forum i teraz mam poważny problem błagam pomóżcie mam dwójkę dzieci i jestem po porodzie już 5 miesięcy dostałam okres 28 marca i potem już nic wystraszyłam się bo na razie z mężem nie planujemy mieć więcej dzieci ale dla pewności zrobiłam test wyszedł negatywny;) Lecz po jakieś pól godzi skorciło mnie żeby jeszcze raz zobaczyć i zauważyłam druga kresek e wiem ze po czasie 5 min test jest nie ważny ale przy pierwszym synku tak samo mi wyszło, wiec dla pewności zrobiłam jeszcze dwa i wyszły negatywne wiec poszłam do mojej ginekolog ona stwierdziła ze chyba jest ciąża i kazała mi zrobić test hcg był to czwartek a w sobotę poszłam do niej i stwierdziła ze mam wynik lekko ponad normę przeraziłam się lecz ona mi wytłumaczyła ze to mogą być zaburzenia hormonalne i przepisla mi luteinę mam brać dwa razy dziennie przez 10 dni chyba ze dostane okres to mam przestać brać dziś jest trzeci dzień i nadal nic a jak czytałam na innych forach to inne kobiety już po trzeciej tabletce dostawały okres i boje się ze mogę być w ciąży pomóżcie mi mialysicie kiedys tak i czy ta luteina jest skuteczna?

Gość gość
To czemu się nie zabezpieczasz?...

Gość gość
Chciałaś się bzykać bez efektu?

Gość gość
A jaki ci wyszedł wynik bety hcg?

Gość gość
Ale w czym niby luteina ma być skuteczna? To zwykły progesteron, taki sam jak produkuje Twój organizm. Ja nigdy nie dostałam okresu przy trzeciej tabletce tylko dopiero po odstawieniu, tak jak to jest przy fizjologicznym okresie -występuje po spadku poziomu progesteronu.