Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fetyszystapodpasek

czy jestem ladna panna mloda? fota

Polecane posty

Gość PanGag
typowa 'ślązaczka' !

Gość gość
tęga baba. trzymaj sie meza bo faceta to najwyzej na jedna noc w klubie pijanego znajdziesz

Gość PanGag
włosy krótko ścięte i już dawno nie modne w kilku kolorach, brokaty już sobie daruj , jeden i jednoznaczny kolor farby na włosach preferuje się teraz, balejaże były modne 10 lat temu, teraz wieś tańczy i śpiewa ale zawsze możesz powiedzieć, że jesteś śląska kucharka i moplikiem se jedziesz na szichta, na głowie masz gogle Kareraz a na nogach kalesony Dziadka Stacha

Gość PanGag
fetyszystapodpasek dziś w małopolsce jestem na gościnnych występach ale widzę Twoją czujność odnośnie IP za chwilę będę u siebie w mazowieckim albo w górnośląskim, więc podążaj moim śladem 'detektywie' hahahaha

Gość gość
I po wygladadzie i po tym jak wyzywasz tu tych którzy pisza ci racje moge stwierdzic ze jestes wiesniara, pozdrawiam.

Gość gość
Jaka Bożena... bez urazy dla kobiet o tym imieniu. Wogole skad ten pomsl na blejage?? To bylo modne jak chodzilam do gimnazjum czyli 15 lat temu... i ta grzyweczka na lakier pewnie, pazurki... sztucznie i bazarowo,sorry Bozena... wiem sa gusta i gusciki ale 100 razy lepiej byloby w jesnolitym kolorze ew jakies naturalne refleksy, gladkie lub falowane wlosy zwiewne takie a nie na kg lakieru grzywka tez gladka na czole a nie stojaca na lakier jak irokez. O sukni nic nie mowie bo to juz kazda ma jaka chce. Natomiast jestes gruba i ja na twoim miejscu schowalabym ramiona np dorobilabym koronkowe polrekawki to wygladaloby lepiej

Gość gość
Ja bym spieprzyła fryzjerkę za taką fryzurę ;( lepsza by była zwiewna, powiewna niewinna fryzura... Ramiona powinnaś mieć zasłonięte by wyglądasz jak pudzian w sukience... Inny kolor włosów bardziej bym stonowała do ciemnego blondu...

Gość gość
tluszcz byl modny ostatnio w sredniowieczu, to wiemy na pewno

Gość gość
Pokaż foto z nocy poslubnej

Gość Izulka2929
To nam masz się podobać czy swoje,mu mężowi? :)