Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena000

2 tc a lot samolotem?

Polecane posty

Gość Marlena000

Witam kobitki jestem w drugim tyg. Ciąży za około tydzień lecę do Polski samolotem, mam pewne obawy czy to nie ma wpływu na płód te zmiany ciśnienia w samolocie ?podróż nie bedzie długa bo zaledwie półtorej godziny. Pytanie do mamusiek czy wam tez zdarzyło sie latać w ciąży chodzi mi szczególnie o te pierwsze tygodnie?

Gość gość
W 2 tyg to ja nawet nie wiedzialam ze w ciazy jestem i lecialam 10h

Gość gość
Jezeli jestes w 2 tygidniu ciazy to 2 tyg temu byla twoja ostatnia miesiaczka...jestes pewna ze wogole jestes w ciazy? Czy tak sobie przypuszczasz kiedy doszlo do zaplodnienia?a moze miali byc 20?

Gość gość
W drugim tygodniu ciąży to dopiero mniej więcej dochodzi do stosunku, z którego będzie ciąża. :D :D :D :D :D Nic Ci nie będzie, zmiany ciśnienia nie wpływają na płód.

Gość gość
Tygodnie ciazy liczy sie od ostatniej miesiaczki! Wiec z automatu powinien byc to 4 5 tydzien a skad 2gi...nic ci nie bedzie lec spokojnie

Gość gość
wyluzujcie, dziewczyna się pewnie nie zna :) tez na poczatku nie wiedziałam jak liczyć te tygodnie, teraz jesteś w takim razie w 4-5 tygodniu ciąży i jeśli właśnie zrobiłaś test ciążowy to bez obawy możesz robić cop chcesz do 6-7 tygodnia:) nawet alkohol pic i fajki palic :D

Gość gość
8:26 Co za bzdury.

Gość gość
Leć, zarodkowi ni nie będzie.

Gość gość
,, gość dziś wyluzujcie, dziewczyna się pewnie nie zna usmiech.gif tez na poczatku nie wiedziałam jak liczyć te tygodnie, teraz jesteś w takim razie w 4-5 tygodniu ciąży i jeśli właśnie zrobiłaś test ciążowy to bez obawy możesz robić cop chcesz do 6-7 tygodniausmiech.gif nawet alkohol pic i fajki palic smiech.gif " super rada na prawde gratuluje, nie zapomnij z bangee skoczyc i kokaine wciagnac...

Gość gość
Nic nie bedzie, do 6 tc latalam co tydzien w 2 strony po 1,5 h