Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was cwiczy w domu i widzi efekty

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie czy ktos z was cwiczy w domu I widzi narawde duze efekty a moze ktos z was super wymodelowal sylwetke, jesli tak to w jaki sposob, pytanie chyba bardziej do kobiet

Gość Agusiak9
Oczywiście, ćwiczę w domu od 5 miesięcy. Zaczęłam nie zmuszona nadwagą, ale chciałam zyskać lepsze samopoczucie i sprawność. Nie była otyła, choć gdzie nie gdzie fałdki były ;) Zaczęłam trening aerobowy + koleżanki mama ułożyła mi dietę. Siłownie to nie dla mnie, lubię się skupić na tym co robię i nie chcę czuć wlepionych ślepi na moim ciele :P Pozdr!

Gość Magda 18
3x w tyg minimum przez godz.z Chodakowska.I tak od ponad roku.cialo rewelacja:-)

Gość gość
jaka dieta do tego?

Gość Magda 18
Warzywa wszystkie (surowe i gotowane) Owoce (banany,grejpfruty, kiwi,avokado) Kasza gryczana,jaglana, ryż Kurczak gotowany (filet) Ryba (na parze) Wafle ryzowe (zamiast chleba) Płatki owsiane górskie z jogurtem naturalnym (do tego żurawina, albo rodzynki) Dużo wody niegazowanej i herbata zielona ot taki przykład. ..:-)

Gość Heniuś
Nie znam/znałem nikogo kto ćwiczyłby do telewizora i miał jakieś efekty - to jest dobre dla ludzi, którzy chcą być modni a nie mieć jakieś rezultaty. Po co biegać po parku? Przecież to męczące! Po co iść na siłownię? Przecież mogę się nie daj boże spocić! W odpowiedzi na takie dylematy mamy właśnie "treningi" przygotowane przez pseudo-trenerów, jak choćby osławiona już Kołdakowska, u której nikt mięśni ani wyników w sporcie nie widział, ale jest wybitnym autorytetem w dziedzinie sportu, buahahahaha :) Przecież praktykuję sport! "A wyniki" - ja się pytam? "Eeee, wyniki? No przecież mam! 50 lajków na pejs-zbuku i kolejne 20 na idioto-gramie!" - przecież w Internecie WSZYSCY mają wyniki, czyż nie? Nikt przecież nie napisze, że tylko głupio wydał hajs i zmarnował czas :)

ja ćwiczę z FitnessBlender, znajdziesz ich na YT, mają różne programy, wystartowałam z 8 tygodniowym Fat Loss widzę że są na bieżąco z nowinkami, ciekawie komponują zestawy- mam do nich zaufanie

Gość gość
ja dlugi czas cwiczylam w domu, ale jednak ostatecznie i tak przenioslam się do klubu teraz ćwiczę w Saturn Fitness na Bielanach w Warszawie i jest dużo lepiej, efekty sa szybsze i więcej potrenuj****ardziej się zmęcze. Duże znaczenie dla mnie ma też to, że gdzies w pobliżu zawsze jest trener i mogę się o wszystko zapytać lub nawet czasem wziąć sobie trening indywidualny

Gość trzydziecha z dużym hakiem
od wiosny cwiczę tylko w domu i efekty są. Zawsze brakowało mi motywacji żeby wybierać się do klubu, więc zapał do ćwiczeń szybko mijał, a tak wstaje rano, ćwiczę pół godziny na wioślarzu oglądając seriale, potem pół godziny z ciężarkami, każdego dnia inna partia ciała z filmikami na YT (fitness blender, xhit daily, mel b, itp). od kilku tygodni wieczorem jeszcze rowerek. Moim celem nie było schudnięcie, ale poprawienie wyglądu ciała i tak jest. Od kiedy dodałam rowerek zrzuciłam 3 kg. staram się zdrowo odzywiać, ale nie popadam w paranoję na tym punkcie. Można mieć efekty, ale trzeba systematyczności, tak samo jak z cwiczeniami w klubie

Gość gość
Cwiczenie w domu wymaga większego samozaparcia i systematyczności, bo nikt cię nie dopinguje tak jak instruktor czy inni ćwiczący w klubie. Mam małe dziecko i męża wiecznie w pracy, więc trudno mi się wyrwać na zorganizowane zajęcia. Cwicząc w domu (Chodakowska, Mel B, Jilian Michels itp) od maja zrzuciłam prawie 10 kg. Można, trzeba tylko być systematycznym i sobie nie odpuszczać

ja ćwiczę, czasem 3 razy w tygodniu, czasem więcej czasem mniej zależy jak się złoży ;) ćwiczę różnie, ale głównie z filmikami na YT. Chodakowska, Mel B, GymBreak, Kasia Bigos i cóż.. efekty są :) wiadomo że byłoby lepiej gdybym miała dietę i robiła to wszystko regularnie, ale dzięki temu jestem w formie, czuję się dobrze, a nogi i brzuszek wyglądają coraz lepiej. mi to wystarcza!