Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owulacja

Polecane posty

Gość gość

Jestem mniej wiecej w srodku cyklu, boli mnie podbrzusze i jakby prawy jajnik, juz od dwoch dni. Czytalam o bolu owulacyjnym, ale nigdy cos takiego mi sie nie dzialo, dopiero teraz. Dochodzi do tego duza ilosc gestego nieprzezroczystego bialego sluzu i wrazliwosc piersi. Jak myslicie, o co chodzi? Boje sie ze to ciaza, wariuje bo naprawde nigdy nic takiego mi sie nie dzialo.

Gość gość
Jak wyzej

Gość gość
Trochę dziwne. Bo ja mam raz a konkretny ból. A arbuzy bolą tak na 10 do 5 dni przed tymi paskudnymi dniami.

Gość gość
Wlasnie tez sie zaniepokoilam, najgorzej tym sluzem bo jest go naprawde duzo i jest taki inny. I te bolace piersi, nie wiem sama co mam o tym myslec... Kochalam sie z moim chlopakiem kilka godzin po okresie, raczej nie ma opcji by moglo cos sie stac bo sprawdzalismy po wszystkim prezerwatywe i byla cala. Chyba musze sie przejsc z tym do ginekologa...

Gość gość
Zapomnialam dodac, mierzylam regularnie temperature podstawowa, mniej wiecej w dniu kiedy zaczely sie te bole wzrosla z 36,6 do 36,9 trzymala sie przedwczoraj i wczoraj i dzisiaj znowu jest 36,6. Wskazuje na owulacje ale skad w takim razie bol piersi i podbrzusza (dosc mocny, prawie nie moge sie zginac)

Gość gość
To są normalne objawy owulacji. Ja mam taki ból ze usiąść nie mogę. Duża ilość śluzu to też normą. Piersi przynajmniej u mnie sa wrazliwe nawet dzien po bólu owulacyjnym. Takze sie nie martw.

Gość gość
Dziekuj***ardzo! Bo juz szalalam ze stresu