Gość gość Napisano Lipiec 8, 2015 Bo tato jest z bratem w domu i nie moge przy kims:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2015 Może zaparcia masz weź leki na zaparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2015 Do gość 12.11 Przecież napisała że się krępuje. Czytaj że zrozumieniem młocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2015 Raczej to nie to niech wysra sie w tojtojce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia3109 Napisano Lipiec 14, 2015 poczytaj dość ciekawy artykuł o Twoim problemie http://www.stopzaparciom.pl/Fakty-dotyczace-zaparc myślę że pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2015 Juz dawno zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kkk Napisano Grudzień 11, 2018 Też mam tak że jak ludzie są w domu to mam taki lęki do robienia kupy.Boje się że sobie pierdnę czy coś masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Lipiec 1, 2019 Też miałam taki problem z zaparciami, mimo herbatek ziołowych jedzenia owoców, które miały mi pomóc nic nie działało. W końcu zdecydowałam się na zabieg hydrokolonterapii, który przeprowadziłam w katowickim centrum medycznym vitalea. Zabieg ten jest doskonałym rozwiązaniem przy zaparciach, ponieważ pozwala oczyścić jelito grube z zalegających mas kałowych, pasożytów czy grzybów, bakterii chorobotwórczych. Odkąd przeprowadziłam zabieg nie mam żadnych problemów z codziennym wypróżnianiem, a zaparcia to już tylko wspomnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golka Napisano Lipiec 11, 2019 Faktycznie tak jak ktos pisał wyżej preparat intesta jest genialny na zaparcia, sama skorzystała plus do tego duza ilość wody i na serio spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Czerwiec 10, 2022 Musisz kupić czopki Procto Zac z kurkumą. Na pewno bardzo pomogą Tobie przy takich problemach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach